я разясни тоя проблем дет с пръститеdELux_nike каза:Добър е телефона зех си го от Лондон и нямам проблеми все още , но за филми в даскало предпочитам Ipod touch 2g по добре е![]()
но и при 2-те устройства остава проблема със пръсните пръсти![]()
ayxi123 каза:Ся изгледах 2-3 клипчета с телефона и нещо взе да не ми харесва, много бавно става с тея пръсти де да беше с клавиатура :[ Ако има някъф телефон с подобен голям екран, но с клавиатура да драсне име на телефона![]()
![]()
Цялата P-серия на Сони Ериксон. :lol:ayxi123 каза:Ся изгледах 2-3 клипчета с телефона и нещо взе да не ми харесва, много бавно става с тея пръсти де да беше с клавиатура :[ Ако има някъф телефон с подобен голям екран, но с клавиатура да драсне име на телефона![]()
![]()
ayxi123 каза:До понеделник ако не си намеря някой друг телефон с голям екран, ши си го зема
Не съм съгласен! И аз съм от близо 1 месец с този телефон и съм много доволен.Купих си 3 протектора за 10 лева... и нямам мазен екран.Малко бавно зарежда на FLV клипчета , но ако му дадеш за -5-6 секунди пауза , целият клип си върви перфектно.BattleGrounds каза:мазни пръсти мазен екран...
index каза:Не съм съгласен! И аз съм от близо 1 месец с този телефон и съм много доволен.Купих си 3 протектора за 10 лева... и нямам мазен екран.Малко бавно зарежда на FLV клипчета , но ако му дадеш за -5-6 секунди пауза , целият клип си върви перфектно.BattleGrounds каза:мазни пръсти мазен екран...
Единственият проблем който имам с него е че ми подгрява ухото докато говоря ( за разговори над 1 час става дума )
Моят го взех от германос понеже те имат най-добрият сервиз който знам.
защо говориш без да знаеш ?SandPrince каза:ам...нокия, нокия съкс който и да е модела...