Ваши мнения за Nokia 5800

ayxi123

Registered
Вчера в един магазин на Германос разгледах този телефон Nokia 5800 XpressMusic и ми хареса, тъй като има голям екран и става за гледане на филми в даскало. Някой ако го притежава телефона да кажи как е :)

Добър е телефона зех си го от Лондон и нямам проблеми все още , но за филми в даскало предпочитам Ipod touch 2g по добре е :p
но и при 2-те устройства остава проблема със пръсните пръсти :D

Намене много ми харесва телефона! Не мисля да го купувам но ако имах излишни пари щях да си го взема :)

dELux_nike каза:
Добър е телефона зех си го от Лондон и нямам проблеми все още , но за филми в даскало предпочитам Ipod touch 2g по добре е :p
но и при 2-те устройства остава проблема със пръсните пръсти :D
я разясни тоя проблем дет с пръстите

Ся изгледах 2-3 клипчета с телефона и нещо взе да не ми харесва, много бавно става с тея пръсти де да беше с клавиатура :[ Ако има някъф телефон с подобен голям екран, но с клавиатура да драсне име на телефона :D :)

еми то си има писалка с нея си натискаш по екрана - ни мазен екран ни нищо, а освен това към телефона има едни неща за екарана, който не могат да се мажат (лепенки за екран)

ayxi123 каза:
Ся изгледах 2-3 клипчета с телефона и нещо взе да не ми харесва, много бавно става с тея пръсти де да беше с клавиатура :[ Ако има някъф телефон с подобен голям екран, но с клавиатура да драсне име на телефона :D :)

Базикам се бе :) имах предвид, че ако са ти мръсни прастите сичко остава по touch екрана :)

ayxi123 каза:
Цялата P-серия на Сони Ериксон. :lol:

До понеделник ако не си намеря някой друг телефон с голям екран, ши си го зема

BattleGrounds каза:
мазни пръсти мазен екран...
Не съм съгласен! И аз съм от близо 1 месец с този телефон и съм много доволен.Купих си 3 протектора за 10 лева... и нямам мазен екран.Малко бавно зарежда на FLV клипчета , но ако му дадеш за -5-6 секунди пауза , целият клип си върви перфектно.

Единственият проблем който имам с него е че ми подгрява ухото докато говоря ( за разговори над 1 час става дума )

Моят го взех от германос понеже те имат най-добрият сервиз който знам.

index каза:
BattleGrounds каза:
мазни пръсти мазен екран...
Не съм съгласен! И аз съм от близо 1 месец с този телефон и съм много доволен.Купих си 3 протектора за 10 лева... и нямам мазен екран.Малко бавно зарежда на FLV клипчета , но ако му дадеш за -5-6 секунди пауза , целият клип си върви перфектно.

Единственият проблем който имам с него е че ми подгрява ухото докато говоря ( за разговори над 1 час става дума )

Моят го взех от германос понеже те имат най-добрият сервиз който знам.

Със протектора няма такива мазала :) вярно е :) но несъм забелязал моя на по дълги разговори да подгрява :roll:

Телефонът наистина е много добър.В сравнение с тези другите които излязоха Омния на Самсунг...Експирията на Сони, Нокиа 5800 е къде къде по-добър..Операционната му система работи много по-бързо от на другите модели..изцяло тъч скрийн ... всякакви приложения...GPS, Wi-Fi, Office ...Първите бройки които излязоха имаха проблем със слушалката, но това вече е отстранено.Няма да сбъркаш ако си го купиш.Може би това да е най-добрият заместител на айфона в момента, който не може да си го позволи...

В сравнението гледам че 5800 има много повече екстри от Iphone, плюс това има XHTML, а Iphone не :)

Iphone е по добре според мен :) аз зех Нокията защото имам Apple Ipod touch и реших дане зимам Iphone

Горе