O oniq Registered 7 Април 2009 #1 Има ли вградена функция, която да ми каже колко записа имам в 1 масив? $a = array("admin", "pass", "mail@abv.bg"); Искам да извадя. Код: $i=0; while ($i< От колкото са записите в масива) { echo $a[$i]."<br />"; $i++; } Нече правя нещо кой зане какво де
Има ли вградена функция, която да ми каже колко записа имам в 1 масив? $a = array("admin", "pass", "mail@abv.bg"); Искам да извадя. Код: $i=0; while ($i< От колкото са записите в масива) { echo $a[$i]."<br />"; $i++; } Нече правя нещо кой зане какво де
O oniq Registered 7 Април 2009 #3 Код: $arr = array("едно", "две", "три","едно", "две", "три","едно", "две", "три","едно", "две", "три"); $i=0; $countforarr = count($arr); // all result in the integer! while($i<$countforarr) { echo $arr[$i]."<Br>"; $i++; } Мерси +1 :?:
Код: $arr = array("едно", "две", "три","едно", "две", "три","едно", "две", "три","едно", "две", "три"); $i=0; $countforarr = count($arr); // all result in the integer! while($i<$countforarr) { echo $arr[$i]."<Br>"; $i++; } Мерси +1 :?:
A alex95_bg_2 Registered 7 Април 2009 #4 ъмм.. не знаеш ли за foreach? :lol: Код: foreach($masiv as $key=>$value) { echo $key.":".$value; }