P purko Registered 10 Април 2010 #1 Здравейте! Как е по-добре да са линковете на сайт? sait.com/alabala/ne6to-si или sait.com/алабала/нещо-си ? Защото гледам, че доста сайтове са по първия начин?
Здравейте! Как е по-добре да са линковете на сайт? sait.com/alabala/ne6to-si или sait.com/алабала/нещо-си ? Защото гледам, че доста сайтове са по първия начин?
S stoqnski Registered 10 Април 2010 #3 emagi каза: Естествено, че първия!Поне за сега! :wink: Увеличете... да , големи проблеми имах с Google sitemap и линковете на български ...
emagi каза: Естествено, че първия!Поне за сега! :wink: Увеличете... да , големи проблеми имах с Google sitemap и линковете на български ...
V vesku Registered 10 Април 2010 #5 Все тая. И по двата начина е бил сайта ми и с google или с каквото и да е съм нямал проблеми.
A Admin Registered 10 Април 2010 #6 Според мен линковете са най маловажните в една оптимизация но това е лично мое мнение .
B bubust Registered 11 Април 2010 #7 Колкото ключовата дума е по-напред в домейна/линка толкова по-релативна е връзката - както админа казва лично мнение. Но наскоро разбрах, че е по-добре линковете да завършват с "/" ,отколкото без нея.
Колкото ключовата дума е по-напред в домейна/линка толкова по-релативна е връзката - както админа казва лично мнение. Но наскоро разбрах, че е по-добре линковете да завършват с "/" ,отколкото без нея.