Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
1ви ден четат разни неща. Ден 2 и 3 са изследвания. Всичко ще ти проверятLiRiX каза:Я разкже кой е ходил, какво се прави :lol: ще ми дадът ли бележка за даскало като отида, че ме призоваха.
Чувам разни работи, че гледали гъзовете и разни полови органи?
Разкажи малко по-широко деB13_Savage каза:1ви ден четат разни неща. Ден 2 и 3 са изследвания. Всичко ще ти проверятLiRiX каза:Я разкже кой е ходил, какво се прави :lol: ще ми дадът ли бележка за даскало като отида, че ме призоваха.
Чувам разни работи, че гледали гъзовете и разни полови органи?![]()
Не разбирам намека ти, но имам чуството, че ще те запаля живB13_Savage каза:Недей си боже някой ден секс да правите![]()
Ако те е срам да си покажеш задника пред тия ше те е срам и пред приятелката ако имаш такава. Другия намек го разбираш надявам се.LiRiX каза:Не разбирам намека ти, но имам чуството, че ще те запаля жив![]()
Тогава кво толкова разпитваш какво става на комисиите?LiRiX каза:За ваше сведения няма да ми видят гъза за първи път :roll:
В известен смисъл това не е за хваленеLiRiX каза:Иде ми да напълня 1 туба с нафта и да ва запаля тука :lol:
Защо си правите такива изводи ей това не мога да разбера :shock:
Напротив даже ми е интерсно...
За ваше сведения няма да ми видят гъза за първи път :roll: