Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
\hejj каза:аз започнах с просто задаване не табели и такива неща опитах с дреем ловера ама само ме обърка повече затова се върнах на добрия стар нотепад после почнах пхп да уча и сега се връщам на css и js в началото само преубразувай готови кодове НЕ СЕ ОПИТВАЙ да пишеш сам само ще се ядосваш. това е моя съвет.
shterev каза:\hejj каза:аз започнах с просто задаване не табели и такива неща опитах с дреем ловера ама само ме обърка повече затова се върнах на добрия стар нотепад после почнах пхп да уча и сега се връщам на css и js в началото само преубразувай готови кодове НЕ СЕ ОПИТВАЙ да пишеш сам само ще се ядосваш. това е моя съвет.
Аз пък мога да ти кажа ,че Dreamweaver-a го ползвам само за това че се пише по-бързо кода.Т.е. използвам code , а не design , a също и това че има фтп-сървър.Не знам за кой нотепад говориш може би за нотепад++ , но човека ще си помисли за стандартния и просто,ако не помни мн мн ще се откаже мн бързо.В дреамуивъра като си напишеш една две букви и ти изкарва целите кодове. Вече друг е въпроса да знаеш кое какво прави,но е много по удобен от нотепада!
Ето това е философията относно DreamWeaver-a.Ако знаеш какво и как да го направиш е доста удобен + вградения фтп сървър + всичките удобства за по-бърза работа.shterev каза:\hejj каза:аз започнах с просто задаване не табели и такива неща опитах с дреем ловера ама само ме обърка повече затова се върнах на добрия стар нотепад после почнах пхп да уча и сега се връщам на css и js в началото само преубразувай готови кодове НЕ СЕ ОПИТВАЙ да пишеш сам само ще се ядосваш. това е моя съвет.
Аз пък мога да ти кажа ,че Dreamweaver-a го ползвам само за това че се пише по-бързо кода.Т.е. използвам code , а не design , a също и това че има фтп-сървър.Не знам за кой нотепад говориш може би за нотепад++ , но човека ще си помисли за стандартния и просто,ако не помни мн мн ще се откаже мн бързо.В дреамуивъра като си напишеш една две букви и ти изкарва целите кодове. Вече друг е въпроса да знаеш кое какво прави,но е много по удобен от нотепада!