Малко е нахално но може ли да ми дадеш нещо да прочета как точно да я използвам или да ми помогнеш малко.Трябва ми просто примерно на 10 часа да стартира 2 PHP файла това е; )
sleep @mute няма да стане! нали знаеш че тя просто спира изпълнението на скрипта за определено време и кат изтече времето дозарежда скрипта? е ми?
http://bg2.php.net/sleep
ЕДИТ:// Трябва ти Cron Jobs - това е едно нещо в което задаваш на колко време да ти отваря определения скрипт... За жалост не знам как се слага и как се използва освен с cPanel!
точно Cron Jobs ми е показано да използам ама нз как да го направя.За играта RogueBattle става дума : )
7. You will need to setup Cron so that the daily and quarter-hourly scripts are run.
По принцип това трябва да е със sleep(); но трябва да се отвори от клиентски браузър и не съм сигурен дали няма да спре процеса ако затвориш браузъра. Освен това сървра има някакъв timeout за който трябва да зареди страницата. Като се превиши и спира. Според мене трябва да се насочиш към нещо което стои заредено в паметта а не нещо което зависи от клиентския браузър. Някой CGI скрипт или PHP extension, Apache module, или приложение което да се изпълнява на сървъра. Ако сървъра се рестартира, трябва някой да стартира кода наново. За тези неща се консултирай с фирмата към която ти е хостинга, защото не се знае дали ще ти разрешат да използваш такива неща.