Възмутен съм от Български учител

Статус
Not open for further replies.

stundio

Registered
Това се случи във Вторник.В голямото междучастие трима ученици от класа ритнаха вратата на кабинета по Български език и хвърлиха празна бутилка от вода.Госпожата по Български им се кара и тъкмо почваме час по История
(с най-лошия учител в нашото училище г.Йовчев) и госпожата по Български
влиза и изкарва тримата ученици на дъската и почва отново да им се кара и тъй като аз бях подал жалба за една госпожа която ми удари шамар по причина която би трябвало да ми направи само забележка в Агенцията за закрила на Детето и моят съученик казал,че ако госпожата им направи нещо ще съобщят там и госпожата цитирам"Щял той да ме заплашва с агенцията за закрила на детето,те от там нищо немогат да ми направят"
и г.Йовчев цитирам"За кви права говориш бе момче,видя по време на стачката министъра си праише квото си иска и ти щом си в час учителят е министър за теб и нищо не можеш да му направиш" и на всичкото отгоре след като госпожата по Български си отиде г.Йовчев цитирам"Щял да ми вика агенция за закрила на детето....Ела тука бе'' и приятелят ми отиде и г.Йовчев тъй като е доста едър пък моят приятел нисък и лек господинът го вхана за блузата и гащите и почна да го люлее.Ето за това съм възмутен от този Български учител.Искам да ви чуя мненията по този въпрос

А бе вие не сте наред. Предизвикали сте учителите, които се опитват да ви дадат някакви знания, не ги уважавате, а сега дори смеете да ги заплашвате. Ти си най-големия лицемер, след като се оплакваш от това. Всички учители трябва да правят така, понеже днешната младеж която ни заобикаля е толкова разпусната, невъзпитана и затъпяваща, че няма накъде вече. След 10 ноември '98 всичко е тръгнало назад, питай баща си той смеел ли е да каже нещо на учител. Всичко се поамериканчва, направо нямам думи.

Браво на учителката, само така трябва. Учителя трябва да си държи позициите, а не да оставяв учениците да го правят на маймуна.

Виж си правописа и после говори срещу учителката си по български, понеже явно имаш огромна полза от нея.

Предполагам, че толкова си научил и историята.

Българино знай своя род и език!

Всъщност не особенно, но понякога когато наистина нещо ми направи впечатление ми идва музата :lol:

Хмхахм.... подкрепям на 100% Косето.
Можете да ме наречете старомоден или ддз и аз как..
Защо си мислите,че сте повече от учителите.Създадха закони,който позволяват на учениците да ги тълкуват както им е удобно.

Учителя е човек,който ти е дал първото "А,Б,В".А имай малко уважение към него.Все пак е учител,знае повече от тебе.

В тази тема stundio , мислиш предполагам,че излагаш даскала.
Но не е така.Ти правиш точно обратното.

Пак ли учителите са ви виновни на вас... ?

Айде стига с тези теми, че вече не знам какво да ви кажа.
Тези от закрила на детето се занимават с изнасилвания на деца от родители, принуждаване към проституция на малолетни и продажба на деца в чужбина, а не с двойкаджии и ощипани девойки.

Не знам какъв е точно този случай, но по принцип наше задължение е да спазваме този ред ! Както и учителите разбирасе !

Това, че учителката ти го е нарушила при всеки случай трябва да си понесе наказанието... Или поне да ти се извини пред класа ! ! !

Един път и аз си изтървах нервите на учителката щото останалите ми съученици ми ядосаха учителката и тя си го искара на мене и аз съответно си активирах защитната фукнция (Широката си оста :P ).
Но след това се извиних на учителката.

Така, че този шамар е ФАКТ :) и не може да се остави просто ей така на произвола! :?:

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе