(?) Възстановяване..

Pussycat

Registered
Привет !

Имам въпрос..

При възстановяване на базата данни от форума ще се върнат ли и нововъведените sql таблици..

Ето какво имам в предвид:

Имам сега форум. Запазвам му базата от админ панела. Изтривам му базата или го мястя на друг хост. Възстановявам базата и ще се появят ли и тези SQL таблици / кодове които съм въвел при някои модове които изискват да се запише SQL в phpbb базата данни.

Или по-просто казано при съхраняването на базата данни дали ще се запишат и таблиците които аз ръчно съм въвел при "инсталирването" на някой мод със SQL например : RSS MOD от kitchenbg ?

Благодаря предварително :wink:

Мисля , че не.В админ панела до колкото си спомням имаше допълнително поле за въвеждане на таблици пишеше нещо от сорта на: Допълнителни таблици.Разделяш таблиците със запетайки.
Не съм го пробвал и незнам дали ще стане ,но би трябвало :)

привет, значи доколкото знам от опит, при съхраняването на базата от админ панела на форума се запаметява и sql структурата на rss мода!
само трябва да сложиш пак всички необходими файлове (ако ще го местиш на друг хост)!

kitchenbg каза:
привет, значи доколкото знам от опит, при съхраняването на базата от админ панела на форума се запаметява и sql структурата на rss мода!
само трябва да сложиш пак всички необходими файлове (ако ще го местиш на друг хост)!

аха.. добре, Благодаря.

Бе то аз за всеки случай ще погледна, както и за другите модове. Просто информативно да питам. :)

Back
Горе