Въпроси относни с-ма за клипове(качване и гледане)

a008

Registered
значи, имам една писана система не е cms !

искам да попитам как може да се направи да се слагат клипчета от компа да се качват на ххоста при сайта и от линк

Мерси предваително
:)

Виж някой скрипт от уроците за качване на файлове. Комбинираш го с това, за да може да се качва без да зарежда страницата. А за качване от линк, пак има урок.

F1r3Fl3x каза:
Виж някой скрипт от уроците за качване на файлове. Комбинираш го с това, за да може да се качва без да зарежда страницата. А за качване от линк, пак има урок.

на мен това не ми е проблема

искам да може да се гледат , а за качването лесно ... :lol:

Малко по-добре обяснявай следващият път :)
Ако клипчетата с .flv, можеш да си вземеш някой готов плеър (FlowPlayer, JW Player) . Ако са .avi, можеш да ги пускаш с divX web player-a, но всеки ще трябва да си го свали на компютъра. :)

F1r3Fl3x каза:
Малко по-добре обяснявай следващият път :)
Ако клипчетата с .flv, можеш да си вземеш някой готов плеър (FlowPlayer, JW Player) . Ако са .avi, можеш да ги пускаш с divX web player-a, но всеки ще трябва да си го свали на компютъра. :)

а няма ли начин всеки да може да ги гледа ?
например всички които се качват от компютъра да са .flv ?

a тези с линкове от vbox и youtube мисля че няма проблем с тях ?

Е с flv player-a го качваш на хоста и всичко ще върви. Ето ти линк към плеъра, който се ползва във видео уроците тук в туриста.

Ако искаш да си сложиш клипчета от vbox и youtube и да се пускат с твоя плеър, ще трябва да вземеш директният линк към flv файла. С vbox става лесно, но за YouTube е малко по-сложно. МИсля, че имам някакъв работещ скрипт за линкове от yt, но нз дали ще могаа да го намеря :lol:

F1r3Fl3x каза:
Е с flv player-a го качваш на хоста и всичко ще върви. Ето ти линк към плеъра, който се ползва във видео уроците тук в туриста.

Ако искаш да си сложиш клипчета от vbox и youtube и да се пускат с твоя плеър, ще трябва да вземеш директният линк към flv файла. С vbox става лесно, но за YouTube е малко по-сложно. МИсля, че имам някакъв работещ скрипт за линкове от yt, но нз дали ще могаа да го намеря :lol:

на този първия плеър как се слагат клипчетата за да въврвят ?
във фахла index.html ? или ?

Back
Горе