Въпросче

hackera

Registered
Тръгнал съм да прая сайт за онлайн телевизия и се питам дали трабва да имам разрешения от телевизите който ще излъчвам?

По принцип трябва .. ма може и без него.. ма може да ти се скарат малко :)

Взимаш им от аудиторията и примерно в пиковите часове вместо да гледат 3 милиона гледат 2,5. Така цените на рекламите намаляват (поне така аз си мисля) :)

adrian каза:
Взимаш им от аудиторията и примерно в пиковите часове вместо да гледат 3 милиона гледат 2,5. Така цените на рекламите намаляват (поне така аз си мисля) :)

каква аудитория им взима те пак си гледат телевизията , но през компиутара нищо не губят.

Да ама те ше гледат от неговия сайт.. а не от техния.. и така става гадно за тях... виж друго е ако потребителите който искат да гледат цъкнат в неговия сайт например на БТВ и ги прехвърли към техния сайт.. сеши се :)

Ам...ок нека някой по-веж се обади по въпроса, но във всеки случай трябва да имаш договор със тях, най-малкото заради закупените от тях лицензи ;)

За рекламите не сте прави, защото рекламите ще ги има и на неговат онлайн тв., а ако и там се завъри някое друго милонче потребители, ефекта с цените ще е обратен. Имай предвид, че за онлайн ТВ ще трябва доста як интернет, защото ще има мнооого трафик.

Back
Горе