Въпрос Относно Бтит

Neo_choveka

Registered
Значи направих да може да се качват торенти от други сайтове примерно сваляш торента от замунда качваш го в твоя сайт и ако го имаш на твоя комп си го сийдаш но въпроса ми е след като го задам да се сийдва уш ми пише сийдване а не утива в активни някой може ли да ми каже защо е така :x

Това май неможе да стане трябва файловете да ти са на пс-то и така да ги сийдваш :)

oXteR каза:
Това май неможе да стане трябва файловете да ти са на пс-то и така да ги сийдваш :)

да де ти не ме разбра Файловете са ми на ПЦТО качил съм торент файла от замунда.нет и нали посочвам къде са ми файловете пише ми сийдване а не утива в активни

Пример : 1. тегля от замунда harry potter.torrent
2. Качвам го в моя сайт
3. Отварям bitcomet и тегля торента от сайта ми и посочвам къде са ми файловете
4. започва проверка и след нея пише сийдване но не утива в активни къде е проблема

Проблема е там че при създаването на торент се задава път към анотисе или как беше и това е пътя към на замунда.нет линка и така неможе да се сваля :)

oXteR каза:
Проблема е там че при създаването на торент се задава път към анотисе или как беше и това е пътя към на замунда.нет линка и така неможе да се сваля :)

Това е лошо :cry: не за друго ми защото бях 4ул от някъде че можело да се изпозлва от други сайтове сийда и въобще не се налагало да сийдваш ми торента направо ти е с сийд

Това, което си чул е за даунлоуда и става като направиш enable DHT Network от BitComet-a.

Как да си направя торент тракер който да слагам торенти които се сиидват от други тракери ?

Neo_choveka каза:
Как да си направя торент тракер който да слагам торенти които се сиидват от други тракери ?

Мисля че това няма как да стане :lol:

Back
Горе