H hackera Registered 7 Юни 2007 #1 Мога ли да си инсталирам друга версиа на fusiona , но после да си върна базата данни от стариа сайт и как?
Мога ли да си инсталирам друга версиа на fusiona , но после да си върна базата данни от стариа сайт и как?
R renegat96 Registered 7 Юни 2007 #2 hackera каза: Мога ли да си инсталирам друга версиа на fusiona , но после да си върна базата данни от стариа сайт и как? Увеличете... не те разбрах искаш некви инсталации ама кви не разбрах ако искаш можеш да направиш друга инсталация на fusion ама с друг префикс примерно при инсалация пишеш префикс hackera_ и тези таблици ще са ти така hackera_еди кво си
hackera каза: Мога ли да си инсталирам друга версиа на fusiona , но после да си върна базата данни от стариа сайт и как? Увеличете... не те разбрах искаш некви инсталации ама кви не разбрах ако искаш можеш да направиш друга инсталация на fusion ама с друг префикс примерно при инсалация пишеш префикс hackera_ и тези таблици ще са ти така hackera_еди кво си
H hackera Registered 7 Юни 2007 #3 Искам да си инстална друга версия ,но да си взема старата база дани , защото имам потребители и много други неща !
Искам да си инстална друга версия ,но да си взема старата база дани , защото имам потребители и много други неща !
X xainiken Registered 7 Юни 2007 #4 hackera каза: Искам да си инстална друга версия ,но да си взема старата база дани , защото имам потребители и много други неща ! Увеличете... Ами ъпдейта май ще ти помогне ама не съм сигурен дали запазва базата данни, май я запазва ама добавя някви други неща в базата... И аз търсех как да ъпдейтна фюжъна ама не открих някой тема от форум като уроче или направо урок
hackera каза: Искам да си инстална друга версия ,но да си взема старата база дани , защото имам потребители и много други неща ! Увеличете... Ами ъпдейта май ще ти помогне ама не съм сигурен дали запазва базата данни, май я запазва ама добавя някви други неща в базата... И аз търсех как да ъпдейтна фюжъна ама не открих някой тема от форум като уроче или направо урок