Въпрос за Регистраците!Админе проче ти!!

Статус
Not open for further replies.

Maricha

Registered
Значи нали знаете в дата.бг има новини и ти излизат новини но катто се регнеш ти излиза ι "добави нова новина и т.н.".Та въпроса ми е такъв:Как да направя тези регистрираните потребители да имат повече привилеги от тези които не са се регнали тоест да имат допълнително Меню??

А и моляте админе даи ми Skype име или нещо друго!!Предлагам ти партия в саита ми!!!Защото ще стане като дата.бг!Ще си взимам скроо хард 250 ГБ!!И ще го направа много як!Само ми трябва партнюр като теб!Аре плсс даи ми няква връзка с теб!Инстални си Skype моляте!
Пиша се:
cokeres

Всичко се пише на ръка.
НА php,perl или JAVA.
След това се тества.
Няма универсален код нито програма която да ти го направи.
Ти не искаш да ползваш никаква готова система (като NUKE) .
Ако разбираш от PHP ще трябва да го напишеш ( за няколко месеца)
и е много възможно(даже почти сигурно) да има много дупки в сигурноста.

Наистина нямам време за общи проекти.
Всъщност нямам време и за моя проект. :(
НЕ ползвам нищо освен този форума за връзка с вас.
Наистина съжалявам.
НЕ мога да се ангажирам.

Пич няма да те тормозя нон стоп!!Просто за такива работи като php.Моляте само си инсталлни Skype за 10 мин става плс

Maricha каза:
Пич няма да те тормозя нон стоп!!Просто за такива работи като php.Моляте само си инсталлни Skype за 10 мин става плс
Виш ся моя човек. Написах ти и в друг пост, но и тука ще ти го повтория. Това което искаш от админа е да ти направи сайта. Всичко това което го искаш става на php а не на HTML затова седни прочети една книшка мога и да ти препоръчам ;) Чети един месец направи си няколко проектчета за да свикнеш да пишеш и после като имаш нужните знания седни и си напиши сайта. Нищо нестава на готово. Трябва да си го разбрал, че няма такова нео като безплатен обяд.

Ще отговоря, че някой може да си помисли въпроса по друг начин от заглавието.
Регистрираният потребител може да има повече права от не регистрирания от сесиите. Примерно може да се зададе щом дадена сесия е активна то ще покаже определени те неща.За регистрирания потребител.
А и може да се нправи цял потребителски панел, в който се влиза след като си се логнал.

Добре ще седна да прочета книжката!Ще си направя сам саита!Просто питах админа да ли иска да ми помогне!!!

Maricha има много хубави уроци в този сайт .Тези неща които искаш ги има в уроците даже някои са показани с примери от теб се изисква само да ги прочетеш и да пробваш.

Статус
Not open for further replies.

Горе