MontefuckeR
Registered
Значи да предприемем, че имаме 10файла вътре с текст (един и същ) на англииски.Интересува ме ако го преведа в нов документ целия текст.Дали после има начин да се ИНКЛУДНЕ във всеки един от файловете и като променям нещо в файла дето съм превел текста да се променя и в другите файлове! обаче как ще стане текста е от сорта на :
Login..
Register.
Lost password
news..
т.е. тези думи са записани в файловете който искам да преведа.. обаче са написани в таблици за да имат определено място.
Да обобщим: в 10 файла има форма за логин и регистрация обаче е на англииски аз искам да я преведа на БГ.Без да го превеждам във всеки файл по отделно!
няма ли някаква функция от рода:
[login] = влез
[register] = регистрация
и това да е в отделен файл и после само да го инклудна в другите и то да си заеме мястото?
Login..
Register.
Lost password
news..
т.е. тези думи са записани в файловете който искам да преведа.. обаче са написани в таблици за да имат определено място.
Да обобщим: в 10 файла има форма за логин и регистрация обаче е на англииски аз искам да я преведа на БГ.Без да го превеждам във всеки файл по отделно!
няма ли някаква функция от рода:
[login] = влез
[register] = регистрация
и това да е в отделен файл и после само да го инклудна в другите и то да си заеме мястото?