Въпрос за сайт?

Миии вярвам ти! Щом му знаеш историята... абе добре се е получило, малко еднотипно, но ми харесва, че е някакси подредено и лесно и удобно за работа.

по отношение на chelp.data.bg - сайта не е темплейт! Аз лично съм го правил и дизайна си е мой собствен (само хедъра горе е изрязка от темплейт). Правил съм го на Дриймуевър и Фотошоп.

А за другия сайт, за който питахте (http://fresh-bg.com/). Явно човека правил този "фреш-бг.ком" или там квото беше е много зле щом е стигнал до там да копира изцяло чужди дизайни и да си присвоява и правата. Той обаче не е първия копирал дизайна на chelp.data.bg. За съжаление е така...срещал съм и още един два малки сайта с изцяло копиран дизайн, на не говориме пък за статии... По най-наглия начин крадат от chelp :x

Що не изпратите email на администратора и да го попитате като хората, ами пишете едно и също...

За мен е 100% joolma дори скоро като си търсих едни теми я видях тази..това е БГ joomla която я е превел Апостолов ....

fenabg каза:
За мен е 100% joolma дори скоро като си търсих едни теми я видях тази..това е БГ joomla която я е превел Апостолов ....
Аз пък ще ти кажа ,че със сигурност не е Joomla !!!

bucata каза:
fenabg каза:
Аз пък ще ти кажа ,че със сигурност не е Joomla !!!
Това е 100 темпейт..
Вижте регистрацията .. :)
Със форума е.. :)
Едвали ще и CMS :)
Просто един темплейт форум....
И вече разни неща.. :?:

Back
Горе