Значи направих си една системка и в като показвам резултатите ги страницирам. Обаче имам един проблем значи кода ми е така структуриран.
<table><tr>
и тука ми е самото странициране и повторам нали тоя ред колкото пъти трябва <td><a href="нещо">Нещо</а></td>
И примерно съм нагласил тва да се повтори 4 пъти на тая страница и да се отвори нова.
и след това свършва нали тоя код и си затварям таблицата
</tr></table>
Обаче така 4те резултата ми се изкарват на един ред. Това добре обаче искам да изкарам 8 резултата на два реда. Демек изкарвам си първи ред 4 резултата после се прави още 1 ред и още 4 резултата и после чак да се прави нова страница. Обаче сега ако нагласа да са 8 резултата на страница и 8те отиват на 1 ред което е логично щото аз повтарям в цикъла само елементите <td></td> от таблицата и това във тях. Обаче ако вкарам и <tr></tr> примерно това за всеки резултат се прави нов ред. А искам за 4 резултата ред и след това чак нов.
Пример:
Сега ми излиза така
Резултат Едно | Резултат Две | Резултат три | Резултат четири
И като имам пети резултат ми излиза втора страница и там пак така 1 ред.
А искам та да стане така
Резултат пет | Резултат шест | Резултат седем| Резултат осем
и тогава нова страница. Демек по 2 реда с по 4 резултата на страница
<table><tr>
и тука ми е самото странициране и повторам нали тоя ред колкото пъти трябва <td><a href="нещо">Нещо</а></td>
И примерно съм нагласил тва да се повтори 4 пъти на тая страница и да се отвори нова.
и след това свършва нали тоя код и си затварям таблицата
</tr></table>
Обаче така 4те резултата ми се изкарват на един ред. Това добре обаче искам да изкарам 8 резултата на два реда. Демек изкарвам си първи ред 4 резултата после се прави още 1 ред и още 4 резултата и после чак да се прави нова страница. Обаче сега ако нагласа да са 8 резултата на страница и 8те отиват на 1 ред което е логично щото аз повтарям в цикъла само елементите <td></td> от таблицата и това във тях. Обаче ако вкарам и <tr></tr> примерно това за всеки резултат се прави нов ред. А искам за 4 резултата ред и след това чак нов.
Пример:
Сега ми излиза така
И като имам пети резултат ми излиза втора страница и там пак така 1 ред.
А искам та да стане така
Резултат пет | Резултат шест | Резултат седем| Резултат осем
и тогава нова страница. Демек по 2 реда с по 4 резултата на страница