Значи .. много се чудих,чудих обаче неможах да го измисля .. сайта ми вмомента е ограничен много лошо и немога свободно да направя различните функции а трябва да ги ограничавам спрямо това колко е висок главния ми див ..
Понеже имам :
1 ГЛАВЕН ДИВ и в него имам 3 ПОД..
1вия див искам да седи в ляво .. (вмомента съм му задал float:left
2рия див искам да седи в дясно .. (вмомента съм му задал float:right
Обаче понеже ако на 3тия див не задам нищо той отива под див 1 и измества див 2 под себе си ... затуй му е зададен float:left;
След като съм им задал тея float-и главния див не иска да променя height-a си спрямо този централния див .. другите 2 дива могат и да стоят статични .. аз така или иначе имам зададен min-height на главния див .. но искам да го направя така че главния див да променя височината си спрямо средния див ( ДИВ 3 ) Как да го направя ?! ( ИДЕИ ?? )
СХЕМА КАК ИСКАМ ДА СТАНЕ :
Понеже имам :
1 ГЛАВЕН ДИВ и в него имам 3 ПОД..
1вия див искам да седи в ляво .. (вмомента съм му задал float:left
2рия див искам да седи в дясно .. (вмомента съм му задал float:right
Обаче понеже ако на 3тия див не задам нищо той отива под див 1 и измества див 2 под себе си ... затуй му е зададен float:left;
След като съм им задал тея float-и главния див не иска да променя height-a си спрямо този централния див .. другите 2 дива могат и да стоят статични .. аз така или иначе имам зададен min-height на главния див .. но искам да го направя така че главния див да променя височината си спрямо средния див ( ДИВ 3 ) Как да го направя ?! ( ИДЕИ ?? )
СХЕМА КАК ИСКАМ ДА СТАНЕ :