Въпрос за bux.to

как да е работил регваш се цъкаш на рекламите и тряа седиш в тях за 30сек после излизаш влизаш в друга не може да си в 2 едновременно може да се регват през линка ти дава ти пак пари ако твоите хора от твоя линк дето са се регнали като цъкат на рекламите дават пари и на тебе друго ?

OmG.. знам как се прави бе.. питам, защото преди около седмица ( може и да нема ама е там некъде ) си поисках парите, а още не са ми ги прехвърлили...

Няма и да ти ги дадат..Един приятел вече си ги е поискал от около месец и полувина,и все още не са му ги дали.. :idea:

за платен акаунт 30 работни дни (около месец и половина)

за обикновен акаунт 60 работни дни (около 3 месеца) :(

crazy_pi4 каза:
OmG.. знам как се прави бе.. питам, защото преди около седмица ( може и да нема ама е там некъде ) си поисках парите, а още не са ми ги прехвърлили...
Еми то се чака 2 месеца ако акаунта ти не е платен. Ако си платиш акаунт нещо от сорта 50$ на година ги получаваш за по 1 месец. Аз имам 16$ и ще купя реферали. :wink:

и аз го ползвам:
Код:
Your Statistics  	 
# of Website Visits 	
646

Your Referral Statistics 	 
# of Referrals (view) 	
36
# of Referral Website Visits 	
9241

Additional Credit/Debit 	 
# of Credit/Debit (view) 	
0.09

Balance Information 	
Account Balance (cashout) 	
$ 98.9600
Total Amount Paid 	
$ 0.0000
според мен ще е гот ако има бг версия на този сайт

Според мен хората са честни просто не може веднага след като си ги поискаш да ти ги дадат както казаха в по-горните постове :) Иначе много добре са го измислили и много хора го ползват-браво,много добър начин за печелене на пари :?:

Аз събрах 20$ но колко трябва да се чака не е истина калкулатора там ми каза още 60 и няколко дни... Иначе има начин да се изкарва по долар и нещо 2 даже повече ако ви се занимава. Да пусна ли 1 тема с обяснение? :roll:

Пусни,че ми е любопитно...не че ще се разцъкам по някви линкове ама.. :)
И кажете някой забогатял ли е от това,ама с истински пари-изпратени,получени,взети,изхарчени ,изядени и изпити :)

rombeca каза:
Пусни,че ми е любопитно...не че ще се разцъкам по някви линкове ама.. :)
И кажете някой забогатял ли е от това,ама с истински пари-изпратени,получени,взети,изхарчени ,изядени и изпити :)
Пуснах тема. Във форума на bux.to Има хора които пишат за свойте успехи. Има отделен форум и доста народ пише. Аз чакам 10$ да пристигнат но се чака доста време :? http://buxbb.com/index.php?s=9b29dd8a9d436c87121e74035efe7769&showforum=6 Ето линк към форума.

Ето и един който има 16.000$ http://buxbb.com/index.php?showtopic=22857 доста пари е вложил.

Back
Горе