P pausa Registered 20 Септември 2009 #1 Може ли да ми обясните как точно да кача сайта с FileZilla? Благодаря предварително.
P pausa Registered 20 Септември 2009 #6 Версията ми е 3.2.2.1 ако може да обясните как точно стъпка по стъпка да го направя
D diva4et0o0 Registered 20 Септември 2009 #7 Значи горе ти пише хост | потребителскоиме | парола | там си въвеждаш товите дани после доло ще видиш няколко папки може и една тя ще е публик_хтмл отвяряш я и там си слагаш сайта можеш само да хванеш и да пуснеш файловите
Значи горе ти пише хост | потребителскоиме | парола | там си въвеждаш товите дани после доло ще видиш няколко папки може и една тя ще е публик_хтмл отвяряш я и там си слагаш сайта можеш само да хванеш и да пуснеш файловите
P pausa Registered 20 Септември 2009 #8 След като напиша хоста парола и потребител тогава ли ще се появи тази папка?
P pausa Registered 20 Септември 2009 #10 Слагам сайта в нея и това ли е всичко, и на порт ако ми кажеш какво да напиша ще съм ти мн благодарен
Слагам сайта в нея и това ли е всичко, и на порт ако ми кажеш какво да напиша ще съм ти мн благодарен
N Neytrex Registered 20 Септември 2009 #11 По принцип натисни ENTER и ще влезеш, но порта е 21 ако те интересува. И вземи чети малко