Въпрос за phpBB2

t0m3kk

Registered
Здравейте, мисля, че имаше урок за това, но не мога да го намеря... За да обясня нагледно ще приложа и скрийншот.

За смяна на иконите на всеки раздел. Но не като в този урок, а нещо от сорта на това...

932.png

И примерно като си разцъквам из форумите да не се показва картинката като на тези скрийнове...

линк към първата примерна картинка
линк към първата картинка

И искам да попитам за още едно леко модче за phpBB-то примерно като се цъкне на картинката на раздела да маркира форума като прочетен... Извинявам се, че питам толкова глупави въпроси, но просто phpbb ми е пълна мъгла :idea:

Но, за да се сложат такива иконки се сещаш разбира се, че трябва и да се сложат икони когато има нова тема или отговор, а на толкова цветни картинки просто трябва да се мислят 3 седмици :D , за да се измислят, а и също така трябва да се забелязва някак си че има нова тема или пост (различен цвят и др.)
:)

PHP_Masters каза:
Но, за да се сложат такива иконки се сещаш разбира се, че трябва и да се сложат икони когато има нова тема или отговор, а на толкова цветни картинки просто трябва да се мислят 3 седмици :D , за да се измислят, а и също така трябва да се забелязва някак си че има нова тема или пост (различен цвят и др.)
:)

не бери грижа за това... просто когато има ново мнение/тема иконата ще е цветна, а когато няма ще е безцветна :] Иконите са ми най-малкия проблем, просто ми е чудно как се прави... Или накрая ще седна да рацъкам phpBB-то по-обстойно, за да прегледам кода :]

Back
Горе