M m3 Registered 27 Февруари 2007 #1 Как се изпълнявах скриптовете на PERL? Спомням си че нещо се пишеше в cmd Мерси предварително
B B13_Savage Registered 27 Февруари 2007 #2 Ако имаш инсталиран пърл, отвараш CMD и отиваш в директорията на файла. След това само му пишеш името.
Ако имаш инсталиран пърл, отвараш CMD и отиваш в директорията на файла. След това само му пишеш името.
M m3 Registered 27 Февруари 2007 #3 Имам инсталиран Active Perl къде трябва да са скриптовете?В коя папка. П.П не става като напиша името на файла изписва ми някаква грешка в cmd
Имам инсталиран Active Perl къде трябва да са скриптовете?В коя папка. П.П не става като напиша името на файла изписва ми някаква грешка в cmd
B B13_Savage Registered 27 Февруари 2007 #4 :? Сложи пърл файла в C:\ . В cmd напиши Код: cd C:\ . След това напиши името на файла, трябва да тръгне. Ако не иска вероятно проблема е в самият файл ..
:? Сложи пърл файла в C:\ . В cmd напиши Код: cd C:\ . След това напиши името на файла, трябва да тръгне. Ако не иска вероятно проблема е в самият файл ..