Въпрос относно направата на сайт

xlebabarov

Registered
Здравейте колеги!

Бих желал да разбера колко пари ще искате за разработката на система за управление на няколко магазина. Това, което искам е:

[*]Да могат да се добавят магазини с информация за адрес, телефон, МОЛ за всеки един добавен магазин
[*]Да могат да се добавят категории, под-категории, под-под-категории, под-под-под-категории... => т.е. неограничен брой под-категории за продуктите, които ще се продават в магазините
[*]Да могат да се добавят продукти с различна информация за тях (възрастова група, тегло, размери и т.н.)
[*]Да може да се следи колко броя от продуктите има във всеки един магазин
[*]Да може при всяка продажба от всеки различен магазин, този брой да намаля
[*]Да се показват статистики (дневни, седмични, месечни, годишни обороти, продажби, наличности в магазините и т.н.)
[*]Да се направят акаунти за всеки един магазин

Отново споменавам, че питам колко пари бихте взели за изработката на такава система? Защото скоро ще ми се наложи да си правя една такава...

Благодаря предварително :?:

Това web система ли искаш да бъде?
Защото не е нужно да е web базирано.

Ако е за online магазин правихме такова нещо.
Сложно е и не става за сам човек.
Връзва се сайта със складова програма и има отделно други модули.
Сумата е 5 цифрено число, което не смятам да коментирам, защото
участвах само в началната фаза на проекта .

Outmax пък си написаха сами уникална подобна система и я вързаха със сайта и складовата си програма.

Не разбрах точно какво искаш но не смятам, че човек който разбира би преценил, че струва 300 лв.

Не значи нямах си напредстава, че той иска връзка към складова програма и такива .. предположих, че иска система за онлайн магазин с малко повече екстри, като в цената не включвам дизайна..

admin, предполагам че е 5 цифрено число, защото самият складов софтуер е доста скъп и има сума ти екстри.

Ако трябва обаче този сайт, да му служи и отчасти като складов софт и само да отчита бройката на артикулите, без да прави нищо друго, според мен не е нужно да е толкова голяма сумата.

Стига да няма онлайн разплащане през не знам си колко пеймънт гейтуея и такива екстри, може и с по-малко да мине.

Поне аз съдя по това, че един семпъл онлайн магазин кодинга му излиза 4x число.

Макар че се обърках малко.
Какво точно иска клиента ?

Статистики към магазините, вързани със складов софт, който е в магазина
или
Онлайн магазин с допълнителни екстри ?

Проблема е , че в описанието което е дал на системата той почти нищо не е написал.

Ако е за складова програма, която да управлява няколко магазина и данните да се съхраняват на отдалечен сървър в централата на фирмата е едно.

Складов софтуер, сървъри, касови апарати и т.н.
Може с VPN или пък магазините да са с отделни бази и чрез трансвери по интернет да се изпраща информацията за склада, магазина, продажбите и т.н. и да се анализира в централата на фирмата .
Правил съм го за Паломита докато работех там. 5 цифрена сума.

Онлайн базирана система която управлява няколко магазина също
не е лесна работа.
Какви ще са магазините? Хранителни ли?
Онлине магазини ли ще са или ще има касови апарати, складови наличности,
издаване на фактури, отложени плащания, складове на едро, различни отстъпки за различни клиенти, брак, липси, каса, счетоводен модул?

Както и да го въртя все не става за 300 лв. Иначе да.

Онлине магазин с всички екстри, справки, данни, доставки, плащания,
статус на поръчките и други всевъзможни глупости е примерно 1000 лв.
без дизайн. Но тук става въпрос за "магазини". Множествено число.
И аз не разбрах какви точно магазини.

Back
Горе