Въпрос относно нарушение

Harry_Potter_

Registered
Искам да попитам какви биха били санкциите при положение, че имам книжка от 2 месеца и съм минал на червено.Днес направих грешката и бих желал да знам какво би могло да се случи :?
 
Амм а до колко време горе долу ще получа някакво известие горе долу ако съм бил видян?Понеже определено имаше кой да ме види(не е било вечер а през деня на едно доста оживено кръстовище)
 
До колкото знам вземат 10 точки. Поне така ми каза чичо google. :D А почти съм сигурен, че книжката ти се дава с 13 точки, така че...не минавай на червено. :)
 
Най-късно до 2 седмици ще получиш ако ще получаваш...
Непомня колко точно точки земаха, но небеше малко за съжаление :lol:
 
Harry_Potter_ каза:
Амм а до колко време горе долу ще получа някакво известие горе долу ако съм бил видян?Понеже определено имаше кой да ме види(не е било вечер а през деня на едно доста оживено кръстовище)

Ако е нямало камери, или катаджии...няма кой да им каже за нарушението.
 
Камери доколкото знам няма точно там и катаджии не съм мернал...А за точките не са ли повече от 13?Не бяха ли към 26 или нещо такова за младите шофьори.И да попитам ако има глоба в какъв размер ще е :roll:
 
Мислех, че са 13 през първата година и през втората стават 26, но може и да греша.
 
При надвишаване на скоростта от 21-30 км/ч - 3 точки.
От 31-41 км/ч - 7 точки.
От 41-50км/ч. - 12 точки.
Над 51 км/ч. – 12 точки.
За повторно превишаване на скоростното ограничение с над 31км/ч. се вземат 13 точки. За неправилно престояване или паркиране в зоната на пешеходната пътека, спирка за обществен превоз на пътници или кръстовище – 4 точки.Ако водачът бъде заловен от пътните полицаи да шофира с наличие на алкохол в кръвта между 0,5 и 1,2 промила, от талона му ще бъдат отнети 10 точки. При отказ от проба за употреба на алкохол или неизпълнение на предписанието за медицинско изследване – санкцията е 12 точки. По 10 контролни точки ще се отнемат на водачи, използващи антирадари.
 

Горе