Въпрос относно php/mysql правене на уеб игри

• Автор Автор SDB15
  • Начална дата Начална дата

SDB15

Registered
Искам и аз да направа уеб игра като копирам кода може би но не става нали цъкаме десен бутон и "Изходен код на страницата" ем показва кода ама после нищо или нещо много просто да направа но не знам php и mysql. Та въпроса ми е ако някой може да прави или е направил негова аз обичам стратегите дето се развиваш правиш армия но и някоя RPG става! Ако можете да ми препоръчате важен урок защото има стотици уроци и нз кой да чета!

Мерси предварително!
С Уваженйе: SDB15

PHP кога няма как да го копираш. Това което виждаш е html/css/js. Трябва или да си намериш някаква готова система (има подобни теми във форума май) или сам да си я напишеш :lol:
Наслука

B13_Savage каза:
PHP кога няма как да го копираш. Това което виждаш е html/css/js. Трябва или да си намериш някаква готова система (има подобни теми във форума май) или сам да си я напишеш :lol:
Наслука
html/css/js/ajax

незнам php и mysql и ако викаш че може да се намери готова система в форума ни ми кажи име с което да дърса защото има над 80 хиляди поста дори повече не съм ги гледал в близките 2 месеца :)

SDB15 каза:
незнам php и mysql и ако викаш че може да се намери готова система в форума ни ми кажи име с което да дърса защото има над 80 хиляди поста дори повече не съм ги гледал в близките 2 месеца :)
този пост няма да е много дълъг но го прочети

ако намериш игра която ти харесва може да има бъгове
обикновенно е така
ще ти трябва да знаеш php и mysql за да ги оправиш

после като ги оправиш тя няма да е по-различна от тези на други хора който са използвали тази готова игра

значи ще трябва да я промениш
и то доста
и пак ще ти трябва много php и mysql

ами това е
Успех !

То това не е дълак пост но е добър като подсказ ам мене ми е да си направа копие на определена игра защото все немога да направа добро развитие а тека като увелича добива на всичко и намаля времетраенето на нещата е по лесно :) (Искам си направа копие на Булфлийт и Битка.Нет) Повече на Булфлийт от колкото на Битката :)

SDB15 каза:
То това не е дълак пост но е добър като подсказ ам мене ми е да си направа копие на определена игра защото все немога да направа добро развитие а тека като увелича добива на всичко и намаля времетраенето на нещата е по лесно :) (Искам си направа копие на Булфлийт и Битка.Нет) Повече на Булфлийт от колкото на Битката :)
не съм я играл Булфиита ама съм чувал че са я правили те но не съм сигурен

пък е да са взели нещо готово вече е с много различен код

php няма как да вземеш защото скрипта се изпълнява на сървъра а в останалите езици се извършват действията на машината на потребителя
и затова той може да види кода

Еми окей ще си малча и нема права игричка нищо че умирам да си направа една яка и знам точно как да бъде но няма зн. . Мерси за отговорите!

Back
Горе