Въпрос относно Windows Vista

confiscate

Registered
Искам да ви питам при инсталацията на windows vista той само ъпдейтва стария windows така ли.? Защото при самата инсталация ми казва че ще съхрани стария windows в папка windows old. И другия въпрос ми е като го инсталирам ще се запазят ли програмите който съм имал или на ново ще трябва да ги инсталирам.

За ЪПГРЕЙД :!: :!: не съм забелязал да пише, но не е исключено да го име.
На мене ми копира както ти каза старият УинБОЗ в папка Windows.old,и аз повечето програми от там си ги зареждах вместо да си ги инсталирам.
Той просто копира ЦЯЛОТО ти C:/ в папка Windows.old, програмите няма да са инсталирани на новият УинБОЗ.

Благодаря. А би ли ми казал да ли е по-добре да остана със стария или е по-добре да сложа новия. Вярно и двата са боза ама кой е по -голяма? :wink:

Хм , сложен въпрос, ако компютара ти позволява да си на виста не виждам проблем да си на нея.
XP:
по-малко ресурси,
по-просто устроена,
всички игри тръгват на нея.
Виста:
повече ресурси,
посложна(лично менения,поне на мене ми се видя такава...)
някой игри не тръграт,
при ъпдеитване на ОС-а от М$ ти вкарват шпионин който следи да ли си легален, какви прогми ползваш и така на такък.
//майтап
Та според мене най-добре си е М$-ДОС
\\майтап
Toва е избора, аз лично ще си остана на ХР-то, а пък ти си избирай кое ти по-харесва. :?:
УСПЕХ ¶پ

Никакви шпиони не ти вкарват :) Аз как си кракнах вистата и никой нищо не ми е казал? Имам над 300гб пирадски софтуер на компютъра.. пак никой нищо не ми е казал :)

Back
Горе