Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
От грешно инсталиране на мода. Къде точно дава 2 пъти звездите, под аватара или в профила?ErAgOn каза:Въпроса ми е относно този урок http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1306 на мене ми показва два пъти stars: във инфото на потребителя от какво може да е?
Да, точно той, но това няма да го намериш там мисля. Виж първо да не е в language файлаErAgOn каза:Ииии да е верно че тр да е статус как не се сетих до сегамерси много, но все пак кой файл трябва да променя? Не беше ли viewtopic_body.tpl
![]()
СуперErAgOn каза:Ами там съм проверявал и го нямаше проверих в viewtopic_body.tpl и видях че има повторение и го изтрих и сега е ок![]()
Няма да, той човека се е забъркал нещоdjvato каза:урока е суоер добър и би трябвало да няма гешки![]()
Аз не съм казал че има грешки в урока казах че при мене има грешка от този урок понеже тогава добавих много модове и съм се объркал и затова е станала грешкатаdjvato каза:урока е суоер добър и би трябвало да няма гешки![]()