Въпрос свързан записване на DVD c Nero

alexander_85

Registered
Искам да попитам защото от скоро се занимавам с ДВД интереуваме аз записвам филмите в ДВД-то по папки без субтитри.
Интереуваме сега искам да запиша ДВД ако сложа субтитрите в папката на дадения филм и го запиша и след това го пусна да го гледам ще зареди ли субтитрите?Мерси

значи субовете на dvd филма са bmp изображения които са кодирани в самия VOB (контеинер) файл, в този vob са потокът видео, звук/ци, субове. Отделни субове няма да тръгнат с филма.

http://www.dvddemystified.com/dvdfaq.html#4.10

jooorooo каза:
значи субовете на dvd филма са bmp изображения които са кодирани в самия VOB (контеинер) файл, в този vob са потокът видео, звук/ци, субове. Отделни субове няма да тръгнат с филма.
ама фаиловете са ми AVI & MPG а не VOB.

alexander_85 каза:

не съм разбрал :oops:

значи сложи ги в отделни папки. всеки филм. пример

папка "ice age" и в нея филма и субовете на ice age. като филма и субовете трябва да са с абсолютно едно и също име, да няма разлика дори я едно тире, точка и тн. приомер:

Star Wars.avi
Star Wars.sub

или

Star Wars.avi
Star Wars.srt

П.П. MPEG и MPG няма да се заредят субовете. само филма ще се зареди.

jooorooo каза:
alexander_85 каза:

не съм разбрал :oops:

значи сложи ги в отделни папки. всеки филм. пример

папка "ice age" и в нея филма и субовете на ice age. като филма и субовете трябва да са с абсолютно едно и също име, да няма разлика дори я едно тире, точка и тн. приомер:

Star Wars.avi
Star Wars.sub

или

Star Wars.avi
Star Wars.srt
ами ако има разлика?

ако има разлика няма да се заредят субовете и ще гледаш филм без буквички.

jooorooo каза:
ако има разлика няма да се заредят субовете и ще гледаш филм без буквички.

аха ако ги преименувам?или да запиша в папка субтитрите който са си вървяли с филма ?

значи субовете ако са ти с различно име просто ги преименуваш. да са със същото име, спазваи дори малки и големи букви.

jooorooo каза:
значи субовете ако са ти с различно име просто ги преименуваш. да са със същото име, спазваи дори малки и големи букви.
готово стана

Back
Горе