Въпрос спрямо форума?

moreto

Registered
Здравейте колеги, интересувам се какъв форум да използвам в който ще огранича правата на анонимните потребители (Гостите) като само регистрирани потребители ще имат право да четат и пишат във форума. При регистрация ще искам да се използва плащане чрез epay и paypal. Може ли да ме посъветвате каква система за форум да използвам.
Благодаря ви предварително.

бих ти препоръчал phpBB3, обаче прочетох че ще имаш некви разплащания, така че ти препоръчвам IPB понеже е в пъти по-стабилен.

но и двата нямат опция да избираш за плащане, а само каква регистрация да има.

SandPrince каза:
бих ти препоръчал phpBB3, обаче прочетох че ще имаш некви разплащания, така че ти препоръчвам IPB понеже е в пъти по-стабилен.

sand защо не каза по рано.
Аз ако знаех, че IPB то е по-стабилен от phpbb-то щях досега да съм го разкарал отдавна.

а тази опция за плащане отделно ли трябва да се интегрира?

Какъвто и форум да ползваш ще трябва да си напишеш мод за плащане през epay или там каквото ползваш.

admin каза:
SandPrince каза:

sand защо не каза по рано.
Аз ако знаех, че IPB то е по-стабилен от phpbb-то щях досега да съм го разкарал отдавна.

а тази опция за плащане отделно ли трябва да се интегрира?

Какъвто и форум да ползваш ще трябва да си напишеш мод за плащане през epay или там каквото ползваш.

за форуми където ще се използват такива данни за плащане както той иска phpBB2 определено не е най-добрия избор.
ти си седнал и си си поиграл да бетонираш всички дупки на форума, но едвали на него ще му се занимава.

че ще трябва да си напише мода, ще трябва , аз не съм виждал подобен. не казвам че phpBB2 не е добър, просто за това за което ще го ползва, не си струва да се хвърлят главоболия.

все пак виж това: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=555227

Горе