Въпрос (club4e.com)

Soul_Stealler

Registered
Защо 1/4 от хората мислят че http://club4e.com/ е готова система, като
http://teenzone-bg.net/power/ и останалите такива сайтове ?

Честно казано аз не виждам почти никакви прилики :roll:
Гледам по форумите всеки трети плюе - готова система било, google clone било, Dumi я бил писал, LioL я бил писал ...

Завист ли е това, какво е... честно казано ме заболя устата да повтарям че търсачката и ботовете са писани от нулата.

Бих искал да чуя и вашето мнение.

Моето мнение (ще се цитирам): "Няма значение дали е готова система, дали е писана от друг, а не от собственика, дали сайта е красив или грозен. Важно е да има посещения и да е харесван!".
Не мисля, че ще има някой който да каже: "Zamunda.net е хубав сайт има филма който искам да изтегля от 1 година, но няма да го направя, защото е готова система."
Това е простотия. Data.bg един от най-големите сайтове в българия е една готова система. Смисъл основан е само от готови системи. Пример за това са форума, запознанствата, търсачката, новините, обявите и др. мисля :).

Та, мисля че ми разбрахте мнението :).

Soul_Stealler каза:
Защо 1/4 от хората мислят че http://club4e.com/ е готова система, като
http://teenzone-bg.net/power/ и останалите такива сайтове ?

Честно казано аз не виждам почти никакви прилики :roll:
Гледам по форумите всеки трети плюе - готова система било, google clone било, Dumi я бил писал, LioL я бил писал ...

Завист ли е това, какво е... честно казано ме заболя устата да повтарям че търсачката и ботовете са писани от нулата.

Бих искал да чуя и вашето мнение.
Радо тука сички знаеме че ти и morkov4o сте си я писали както ти каза от нулата..... Така че кво ти дреме кой кви ги говори... Колкото до Dumi и LioL не смятам че могат да напишат такава система дори и трибуквията да си скъсат :?: :?:

trevata каза:
Радо тука сички знаеме че ти и morkov4o сте си я писали както ти каза от нулата..... Така че кво ти дреме кой кви ги говори... Колкото до Dumi и LioL не смятам че могат да напишат такава система дори и трибуквията да си скъсат :?: :?:
:arrow: :?:

Мене лично много ме радва... Отностно мнението на другите който твърдят че е готова... - Еми като е готова и те да си я сложат и да си я направят същия сайт бре!

няма как да докаже че я е писал той....
а вие имате начин... :D
като си покажате кода :D :D
което надявам се няма да стане...
да не ви пука какво мислят...
ако сайта ви е посещаван и харесван няма защо да ви пука че другите ви завиждат....

Sindroma каза:
Моето мнение (ще се цитирам): "Няма значение дали е готова система, дали е писана от друг, а не от собственика, дали сайта е красив или грозен. Важно е да има посещения и да е харесван!".
Не мисля, че ще има някой който да каже: "Zamunda.net е хубав сайт има филма който искам да изтегля от 1 година, но няма да го направя, защото е готова система."
Това е простотия. Data.bg един от най-големите сайтове в българия е една готова система. Смисъл основан е само от готови системи. Пример за това са форума, запознанствата, търсачката, новините, обявите и др. мисля :).

Та, мисля че ми разбрахте мнението :).
Замунда не е сайт а тракер :)
Имаш ли посещения?
щом имаш значи хората я ползват и им харесва не мисли, че всички знаят какво е ЦМС.

какво значение има дали е готова или не. това се говори само от кодери. мислиш ли че някой си там който си търси някаква песен знае какво е готова система или ръчно писан сайт от хората които го притежават ? Ама на никой не му пука човек.
Давай напред и това е... :?:

iwanov каза:
какво значение има дали е готова или не. това се говори само от кодери. мислиш ли че някой си там който си търси някаква песен знае какво е готова система или ръчно писан сайт от хората които го притежават ? Ама на никой не му пука човек.
Давай напред и това е... :?:

Точно :?:

видях в интернет ,че аз съм бил казал ,че била готова система
не е готова
едва ли някой като соул и морковчо ще използват готова и те са като мен хора които "мразят" готови системи
всеки уважаващ се програмист ще си напише сам това което иска а няма да го взима от наготово

vesku каза:
видях в интернет ,че аз съм бил казал ,че била готова система
не е готова
едва ли някой като соул и морковчо ще използват готова и те са като мен хора които "мразят" готови системи
всеки уважаващ се програмист ще си напише сам това което иска а няма да го взима от наготово

Не винаги. Особено ако няма време, това "нещо" е open source и ще му свърши идеална работа. Просто по някой път няма нужда да се открива на ново топлата вода, което отнема е време.

И все пак ще цитирам:

Ако искаш нещо да се направи както трябва - направи си го сам!

Не е лошо да се ползват готови неща, разбира се. Те са за това.
Че клубче-то е писано от тях е ясно .. И все пак дори да не беше това нямаше да бъде болка за умиране !

ъъъ тая тема не е ли доста стара ?

кво значение има дали е писана или готова система ?
на един потребител му трябва песента и не му пука как е направен сайта по простата причина че той не прави разлика!!!
аз правя сайтовете си за забавление
пък нека тези които завиждат да казват че и бай Благой го е писал сайта

//офф
благо сори че ти използвам името :D

Back
Горе