Въпрос

crazy_pi4

Registered
Вижте
Чрез този скрипт взимам новини от калдата ( чрез RSS ).
1. Как да добавя най-отгоре едно меню, чрез което си избираш категория за новините, примерно натиснеш на хардуер и ти излизат новините от тая категория...
2. Този скрипт целите ли новини изважда или определен брой символи, защото гледам към всяка новина има линк "още" и като натиснеш те кара в цялата статия в калдата, но досега всички новини които ми ги изкарва са цели..

[off]
На онази тема не е отговорено ако някой може да помогне :(
[/off]

crazy_pi4 каза:
Вижте
Чрез този скрипт взимам новини от калдата ( чрез RSS ).
1. Как да добавя най-отгоре едно меню, чрез което си избираш категория за новините, примерно натиснеш на хардуер и ти излизат новините от тая категория...
2. Този скрипт целите ли новини изважда или определен брой символи, защото гледам към всяка новина има линк "още" и като натиснеш те кара в цялата статия в калдата, но досега всички новини които ми ги изкарва са цели..

[off]
На онази тема не е отговорено ако някой може да помогне :(
[/off]
Незнам как е в кал дата. Ако излизат при теб цели а там примерно има място на което има ... Още, значи че те си лимитират статиите по брой букви и след всяка статия добавят линк още... поне според мен е така де...

Не има по-големи новини, излизат си целите и пак си има линк още.. има и по-малки пак целите и има още ( тва още го има навсякъде ) а новините до сега не съм видял да има ... ако някой знае дали има лимит на буквите да каже плс

Back
Горе