N nanov_91 Registered 8 Февруари 2007 #1 Как да направа ,че когато се мине през таблицата да се променя цвета,като на zamunda.net.Знам ,че е елементарно с mouseover.
Как да направа ,че когато се мине през таблицата да се променя цвета,като на zamunda.net.Знам ,че е елементарно с mouseover.
N nanov_91 Registered 8 Февруари 2007 #2 Направих си го! Самоче при Firefox неработи,така че бихте ми ли казали къде е грешката.Ето го кода,който го поставям в <tr> тага на таблицата. Код: onmouseover="this.style.backgroundColor='#ffffff'" onmouseout="this.style.backgroundColor=''"
Направих си го! Самоче при Firefox неработи,така че бихте ми ли казали къде е грешката.Ето го кода,който го поставям в <tr> тага на таблицата. Код: onmouseover="this.style.backgroundColor='#ffffff'" onmouseout="this.style.backgroundColor=''"
D Dido_net Registered 8 Февруари 2007 #3 <td OnMouseOver="this.style.backgroundColor='#FFFFFF'" OnMouseOut="this.style.backgroundColor=''"> :roll:
<td OnMouseOver="this.style.backgroundColor='#FFFFFF'" OnMouseOut="this.style.backgroundColor=''"> :roll:
N nanov_91 Registered 8 Февруари 2007 #4 Така е както съм го написал.Работи и при Mozila,преди малко бях объркал кода.