Вързване на Дебитна карта към PayPal

tahys

Registered
Здравейте имам една Visa Electron(дебитна) на Райфайзенбанк. Подадох молба за регистрация на картата в PayPal до колкото разбрах до няколко дни трябва да ми вземат 1.50 евро и в извлечението да има XXXXPAYPAL където XXXX е номерът който трябва да въведа.

Въпросат ми е: след като го потвърда ще мога ли зареждам от картата в Акаунта пари. Или само ще мога да тегля от банкомат наличните в PayPaL пари.

и Другото което е Райфайзен предлагат ли онлайн извлечение по сметката

1во ти не можеш да изтеглиш директно пари от Paypal, през банкомат.
2ро няма нужда от потвърждение на картата, ти пак можеш да си префърлиш парите от акаунта в картата, само че като не ти е потвърдена картата има лимит до 500$ тегления.

Значи:

Целта на картата е да плащаш, ако нямаш пари в акаунта.Ако имаш пари в акаунта, и не искаш да ги вземеш в брой, можеш и без карта да караш изобщо.
От акаунта можеш да си прехвърлиш парите в картата и вече да ги дръпнеш на банкомат.

Картата се проверява от тях,като ти теглят 1,5 евро и после в хартиеното извлечение от банката ти, пише за транзакцията и има номер, който въвеждаш после в акаунта в пейпал, с това те проверяват че си реален а не си намерил/откраднал картата.Тези 1,5 евро ги теглят на момента, няма няколко дни..това е система, не е ръчно теглене и проверка.

Райфайзен имат онлайн справка, (не го бъркай с онлайн банкиране!), за целта се ходи в банката и се подава молба, попълваш документи..и става номера, дават ти вход в твой акаунт, там виждаш наличност по картата и преводи, тегления и т.н.

Back
Горе