S Smirnoff Registered 25 Декември 2006 #1 Хора много много бързам и много съм на зор. трябва ми таблицата в която са потребителите и паролите им които са криптирани с md5 Благодаря предварително и много се извинявам за тоя пост :?
Хора много много бързам и много съм на зор. трябва ми таблицата в която са потребителите и паролите им които са криптирани с md5 Благодаря предварително и много се извинявам за тоя пост :?
A Admin Registered 26 Декември 2006 #3 Smirnoff каза: Хора много много бързам и много съм на зор. трябва ми таблицата в която са потребителите и паролите им които са криптирани с md5 Благодаря предварително и много се извинявам за тоя пост :? Увеличете... Ако е за phpBB ... таблицата е phpbb_users .
Smirnoff каза: Хора много много бързам и много съм на зор. трябва ми таблицата в която са потребителите и паролите им които са криптирани с md5 Благодаря предварително и много се извинявам за тоя пост :? Увеличете... Ако е за phpBB ... таблицата е phpbb_users .
S Slavei Registered 26 Декември 2006 #4 Smirnoff каза: Хора много много бързам и много съм на зор. трябва ми таблицата в която са потребителите и паролите им които са криптирани с md5 Благодаря предварително и много се извинявам за тоя пост :? Увеличете... Между другото паролите не са криптирани, а хешираните. Има разлика.
Smirnoff каза: Хора много много бързам и много съм на зор. трябва ми таблицата в която са потребителите и паролите им които са криптирани с md5 Благодаря предварително и много се извинявам за тоя пост :? Увеличете... Между другото паролите не са криптирани, а хешираните. Има разлика.