ГСМ проблем 6720класик

PHPnMySQL

Registered
Здравейте,

преди 2 дена си купих нокиа 6720 класик със карта памет 1ГБ към нея,когато тръгнах да качвам някакви неща на картата видях че 700 МБ от нея са заети от някакви файлове и папки...Изтрих съдържанието им но ги оставих да си стоят празни (папки в картата:cities,data,images,music,N-Gage,Playlists,Videos и 2 файла card_content.xml,qf (неизвестен формат)).Така и нямах проблеми качих си карти на София и България,качих си музика,клипчета.Но тук идва проблема,качих 100 песни на мемори картата чрез копи/пейст ,но когато се опитам да кача още примерно 4 песни (може 1,2,45,65,7,87878979),всякаш ги няма на ГСМ-а не ги показва показва примерно 1/100,43/100 не и 101/101 примерно.А когато погледна на Компа си ги имам в картата памет и ми заемат съответното място http://prikachi.com/files/1043385R.jpg ето и скриина.Когато качих песните на паметта на ГСМа си излизат 54/104..

П.п. Отделно имам друг въпрос когато направя папка с клипчета във Видеос и на ГСМ-а ми всеедно не съм ги сложил във папка т.е. стоят си при всички останали клипчета на 1 място.А на ГСМ-а не мога да създам папки в тази директория както и в другите :/

П.П. Благодаря за вниманието и лек ден

Мисълта ми е, дали това нещо го имаш в gsm-а като опция на апарата.
Защото например моя музикален player (вярно, не е gsm, но някои gsm-и също са така) като кача, трябва да дам да update-не библиотеката с файловете и за отчете, че има нови такива.Пробвай и с десен бутон върху файла, който искаш да качиш -> send to и там избираш gsm-a

Това с дясното копче го нямам там сенд то,са малко ще поровя в ГСМ-а да видя дали има такова нещо като ъпдейт и ще ви кажа

Благодаря,получава се ,всеки път като сложа песен трябва да цъкам на обновление и ми излизат :),а за папките xD

Back
Горе