Генератор на email-и

Rex

Registered
Как мога да си направя едно генераторче на емейли ? Например да генерира по 10 емейла, като се рефрешне страницата да се покажат други нови генирирани 10 емейла ???

Благодаря !
 
ми да изписва случайно генерирани емейли напр:

jasvhvask@bfashfsa.com
fasdga@fasas.ru/bg и така на татък...
 
Rex каза:
Как мога да си направя едно генераторче на емейли ? Например да генерира по 10 емейла, като се рефрешне страницата да се покажат други нови генирирани 10 емейла ???

Благодаря !


Код:
<?php
for ($j=0; $j < 30; $j++) { //този брояч, определя колко е-мейла да генерираме. В случая 30 броя
  $rand_d2 = '';
  $rand_d3 = '';
  $level_1 = array("bg", "com", "net", "org", "biz", "info", "eu", "tv", "us"); //и така нататъка....
  $level = array("a", "b", "v", "g", "d", "e", "j", "z", "i", "i", "y", "k", "l", "m", "n", "o", "p", "r", "s", "t", "u", "f", "h", "c", "q"); //изреждаш буквите от азбуката. Има пропуснати букви, добави си ги ;)
  $num_level_1 = count($level_1); //броим елементите в масива, така не ни се налага ние да ги преброяваме като добавяме нови стойности
  $num_level = count($level); //и тук същото като горния ред, ама за другия масив
  $rand_1 = rand (0,$num_level_1); //определяме, какъво да пише след точката (пр: .bg .com .net)
  $num_characters = rand(3,10); //определяме колко да са буквите ореди @  и между @ и точката. В случая са равни на брой.
  for ($i=0; $i < $num_characters; $i++) {
    $rand_2 = rand (0,$num_level); //взимаме случайна буква за частта от мейла намираща се между @ и точката
    $rand_3 = rand (0,$num_level); //взимаме случайна буква за частта от мейла намираща се преди @
    $rand_d2 .= $level[$rand_2]; //при всяко завъртане на брояча, конкатенираме случайната буква към стринга - $rand_d2
    $rand_d3 .= $level[$rand_3];
  } 
  $rand_mail = $rand_d3.'@'.$rand_d2.'.'.$level_1[$rand_1]; //конкатенираме трите стринга в един като добавяме между тях точката и @
  echo $rand_mail."<br>"; //принтваме случайно генерираният майл на екрана
}
?>

edit:
току що го тествах. Бачка :)
извинявай за тъпите имена на променливите. Опитах се да са по смислени, ама стана обратното.
 

Горе