Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Smirnoff каза:Това защо ви е :shock:
Нима искате да има 1000 админа?
Примерно :
Admin
aDmin
adMin
admIn
admiN
ADmin
aDMin
adMIn
admIN
:shock:
Така ще стане ако го направите да разпознава големи
от малки букви :?
cold_zero каза:На мен ми трябва да проверява потребителското име, ако някой се е регистрирал Admin, да може да влезе само през Admin, а да не може да влиза през admin, aDmIn, ADMIN и т.н.
Galli каза:Аз се оправих по друг начин.
Smirnoff сега ще ти кажа защо ми трябваше. Ако се рагна като Admin в БД се записва с главна буква, обаче после мога да влеза като admin. И тук имах проблем, защото $pmsesusername = $_SESSION['username']е с малка буква и когато трябва да си прочета личните съобщения моя скрипт проверява името в БД WHERE pmuser = '$pmsesusername'и вижда, че има разлика и край...
cold_zero каза:Аз искам да го направя да сравнява въведеното потребителско име с това с което си се регистрирал и да можеш да влизаш в акаунта си само по начина по който си се регистрирал, но не знам как да го направя![]()
Slavei каза:cold_zero каза:Аз искам да го направя да сравнява въведеното потребителско име с това с което си се регистрирал и да можеш да влизаш в акаунта си само по начина по който си се регистрирал, но не знам как да го направя![]()
погледи тази функция:
http://www.php.net/manual/en/function.ereg.php