Гледахте ли Survivor

SandPrince

Registered
ааааааааа снощи се накефих. новия сървайвър направо е супер. адски ще ги измъчат новаците. в сравнение с този първия сървайвър беше като разходка в парка.

Acho каза:
Симпатяги са повечето, аз единият го познавам :D.
Аз тоя дето отпадна го познавам. Даскал в мойто даскало. Много тъпо отпадна а иначе кви лафове ръси немате си неидея. Карай дано този да е по-добър от първия.

index каза:
От колко часа почва ?
От 20:00. Втория епизод изкърти. Естествено, че го гледам ама в първия епизаод много гадно отпадна даскала. Иначе много ще ги мъчат Камен Воденичаров беше направо света вода ненапита не ги стряскаше така а този ги сплаши от първия ден... :twisted:

И аз си падам по комерсиалните продукции, гледах. Единия гангстер е от моето градче .. то тука други няма

Гледах ги епизодите и се учудих какви страшни правила са им измислили и водещия направо не си поплюва.Също така забелязах,че никой от участниците не беше се облякъл подходящо(Особено жените).Ще ги гледам до края,но като ги гледам от сега много ги мързи.Иначе участниците са интересни като личности и се надявам да направят по-интересно предаването от миналия Сървайвър.

Back
Горе