Големият конкурс!Гласувай!!!

Кой е най-красивият десктоп?

Votes: 0 0.0%

• Общо гласове
    0
  • Poll closed .

NetCutter

Registered
След малко проблеми ето най-накрая го стартирам този конкурс!
Ето ги и участниците:
#1:
Desktop1.jpg

#2:
Desktop2.jpg

#3:
Desktop3.png

#4:
desktop.jpg

#5:
desk.JPG

Гласувайте и оставяйте своите мнения по-надолу в темата!!!
И нека най-красивият да спечели :D
Апелирам към участниците да не гласуват!
Аз ще направя точно така!
Успех на всички :?:

Ми просто подредеността на #3 ме кефи иначи успех на всички дайте своя вот за да бъде максимално обективно

Еми линукса си е линукс макар и да не го използвам ми харесва и сирьозно се замислям :lol: :lol: :lol:

Я!Е че като има двама които смятат че #4 е най-добър що има само един глас за него!?
Гласувайте бе хора :?:

Според мен вси4ки са доре долу , що не са на моя комп :):) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
МАЙТАП БЕ
Естествено 4е мен ме кефи 4#

Хмм... не мисля, че красота е най-правилната дума ... Гледам , че масово се гласува за 3 и 4, къде точно е красотата във метална жена със стърчащи тръби от главата ... Готино е, но не и красиво ... А на 3 красотата във default иконите на Gnome и wallpaper на Gnome ли е :shock:

our каза:
Хмм... не мисля, че красота е най-правилната дума ... Гледам , че масово се гласува за 3 и 4, къде точно е красотата във метална жена със стърчащи тръби от главата ... Готино е, но не и красиво ... А на 3 красотата във default иконите на Gnome и wallpaper на Gnome ли е :shock:

гласувасе за 3 и 4 можеби защото са с по особенни скинове

3 ми харесва заради уоупеипара но иконите не ми допадат
4 не ми харесва толкова можеби защото робата е доста по светал от това в страни (менюто)

но все пок другите десктопи нямат по специфични скинове за това се гласува за 3 и 4

пп нямам нищо против никой просто изказвам мнение

fena каза:
#2 Такива изчистени десктопи харесвам :)
Определено е много изчистен и доста красив.
Не си падам толквоа по интерактивното от колкото в нещо по красиво(не говоря само за момичето :D ) Радвам се за този десктоп :?:

С десктопите шега не бива. Веднъж си сложих картинка от Матрицата - презареждане за десктоп и след няколко дни ми довтасаха два вируса и трябваше да презареждам целия уиндоус.
Само аз ли харесвам номер 1?

Back
Горе