Ето какво може да стане.
Може да си намериш някакъв хостинг в БГ, който като начало да ти хостне този сайт и всичко да е на 6. Но докога?
Аз доколкото знам твоите сайтове обикновено са за чалга(теглене на песни) или файлове ( може някой да са без авторски права).
Тамън сайтът ти ще се развие някак и хоп някой ще напише две писма
към две места + 1 заплашително към хостинг компанията с което
ще я предупреди, че ще подаде сигнал, че хостват на свой сървъри сайт , който по един или друг начин нарушава нечии права и тогава пак излиташ.
Ако някой ти обещае, че такъв сайт може да го хостне без проблем значи
те лъже.
Не вярвам обаче суперхостинг да ти обещаят такова нещо.
Ако ще правиш подобни сайтове по добре си ги хоствай на домашният комп или в Гренландия или Швеция на сървър (като замунда).
И при Icn.bg не става викат да си купя VPS
и какво?
Ти ще предлагаш през твоя сайт нелегални файлове( защото не вярвам да предлагаш твой песни, файлове или операционни системи) и понеже е на
VPS значи може.
И като стане проблем (ако стане) то ICN гордо ще застанат зад теб и твърдо ще решат да изтърпят всичките проблеми който ще им създадеш за огромната сума на месец за въпросният VPS.
Е според мен нито суперхостинг, нито ICN ще те иска ако създаваш проблеми и накрая усилията ти ще отидат напразно.
Ако ще правиш upload.bg, data.bg, zamunda.bet то се замисли да не използваш фирми за посредник.
Нали разбираш, че всички подобни сайтове си имат собствени сървъри и поемат сами отговорност за всичко.