Голям проблем!

cerberpeter

Registered
Значи като влезя в "Администраторски Панел" и си въведа паролата ми исписва: "Трябва да въведете парола за да влезете в администраторския панел."
също като избера "нова тема" (пиша заглавие и съдържание) и като дам "Изпрати" и ми изписва: "Изпратената форма е невалидна, опитайте отново."
Това стана след като сложих един темплейт. Пробвах да се логаутна и после пак да вляза, но - същото

Опитай да смениш езика на инглишки и пробвай пак. Понякога кирлизацията прави проблеми със шаблоните.

когато сменя езика от Потребителски панел/Настройки на форума и му дам "изпрати" ми изписва пак това: "Изпратената форма е невалидна, опитайте отново." :idea:

И на мен ми се случи същото нещо преди време.Форума е phpBB3 и помолих другия админ да ми смени паролата от админ панела и всичмко се оправи.

Успех

да - phpbb3 е и има само един администраторски профил и незнам какво да правя :cry:

cerberpeter каза:
да - phpbb3 е и има само един администраторски профил и незнам какво да правя :cry:

направи си нов акаунт и му даи права от PhpMyAdmin от там се слага права и си готов :)

май ще ми е по-лесно да си го направя на ново форума, и без това аз само бях направил категориите (форумите) и разни настройки
лишото е че ако пак стане нещо такова няма да знам какво да правя :?

Влез във сървъра с FTP или през контролния панел и изтрий всички файлове в "cash" директорията без файловете ".htaccess" и "index.html"

Ако това не помогне, вероятно стила, който си сложил е за по стара версия и пробвай ТОВА

sotis каза:
Влез във сървъра с FTP или през контролния панел и изтрий всички файлове в "cash" директорията без файловете ".htaccess" и "index.html"

Ако това не помогне, вероятно стила, който си сложил е за по стара версия и пробвай ТОВА

Благодаря ти страшно много!!! +1
Оправих се :) апък странно че така се получи защото го изтеглих от phpbb3styles.net :roll:

Back
Горе