Гордея се с личните си постижения

anival

Registered
Здравейте искам да ви се похваля с личните си постижения вище как support точката ми е на 1 ! Незнам кой ми я е дал но много се гордея :?: Покажете вие колко юзъри са ви дали точка ! :wink:

anival каза:
Здравейте искам да ви се похваля с личните си постижения вище как support точката ми е на 1 ! Незнам кой ми я е дал но може да е пил! :?: Покажете вие колко пианици са ви дали точка ! :wink:

Хаха И аз се надявам на някой пияница :) да ми даде ма няма :cry: :cry: :cry: :cry:

Smirnoff каза:
Не наричайте хората от форума пияници.
Все пак малко или много ги обиждате
и какво ще си каже ония който ви е дал точка...
:?
Казах го във вид на шега надявъм се да не съм засегнал някой едитвам си поста ... Отново извинете!

Еми някой хора пишат за support точки,но аз лично пиша за забава и да помагам на хората.

И преди като го нямаше съппорт мода пак помагахме с каквото можем, такаче който си помага винаги си е помогал въпреки, че вече са дали точка.

(май не беше по темата :P )

Breaker каза:
Еми някой хора пишат за support точки,но аз лично пиша за забава и да помагам на хората.

Я тия 8 мнения ....

Понякога когато помагаш на един човек много пъти и не дава точки се дразниш и .... :shock:

oXteR каза:
Breaker каза:

Я тия 8 мнения ....

Понякога когато помагаш на един човек много пъти .... :shock:
Помагам до колкото знам.И какво като помагам на човек по няколко пъти?

oXteR каза:
Breaker каза:

Я тия 8 мнения ....

Понякога когато помагаш на един човек много пъти и не дава точки се дразниш и .... :shock:
Абе човек не ме разбирай порешно като искат да ми вземат Support-a,изобщо не се дразна просто искам да помогна.

Аз имам support 19 ама не ме интересува много. Просто помагам ( ако мога ) да ми минава времето, че по цял ден няма к'во да правя... :)

xainiken каза:
Аз имам support 9 ама не ме интересува много. Просто помагам ( ако мога ) да ми минава времето, че по цял ден няма к'во да правя... :)
ЕХе да ти имам времето :) Аз по цял ден съм зает...

Аз имам...мм незнам точно колко чесно казано, то си пише в ляво сега ще видим. Не ме вълнуват тези точки :) Когато знам и мога да помогна пиша и давам отговори, когато немога просто си трая и чета. :)

Едит: 5 били :)

37 :roll:
Не отговарям толкоз често на темите.
края на учебната година + проект = малко свободно време (+мързел :oops: )
отговарям на дадена тема само ако видя че е що годе кратичка, или пък ако никой не е отговорил :)

Аз пък тия точки никога не съм ги гледал и няма да ги гледам. Сега май имам 5 ама даже и незнам откъде се пръкнаха. За мен няма значение дали ще са 5 или 50. Пиша в темите които са ми интересни и когато не ме мързи.

(Аз май в този раздел имам повече постове отколкото в другите :) )

Не пиша за точки, въпреки моя скромен брой :oops: , просто работния ми ден минава тук :-) и обичам да помагам :-)

jooorooo каза:
Не пиша за точки, въпреки моя скромен брой :oops: , просто работния ми ден минава тук :-) и обичам да помагам :-)
И аз съм така,на който мога помагам или поне се опитвам.

Back
Горе