Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
anival каза:Здравейте искам да ви се похваля с личните си постижения вище как support точката ми е на 1 ! Незнам кой ми я е дал но може да е пил! :?: Покажете вие колко пианици са ви дали точка ! :wink:
Казах го във вид на шега надявъм се да не съм засегнал някой едитвам си поста ... Отново извинете!Smirnoff каза:Не наричайте хората от форума пияници.
Все пак малко или много ги обиждате
и какво ще си каже ония който ви е дал точка...
:?
Breaker каза:Еми някой хора пишат за support точки,но аз лично пиша за забава и да помагам на хората.
Помагам до колкото знам.И какво като помагам на човек по няколко пъти?oXteR каза:Breaker каза:Еми някой хора пишат за support точки,но аз лично пиша за забава и да помагам на хората.
Я тия 8 мнения ....
Понякога когато помагаш на един човек много пъти .... :shock:
Абе човек не ме разбирай порешно като искат да ми вземат Support-a,изобщо не се дразна просто искам да помогна.oXteR каза:Breaker каза:Еми някой хора пишат за support точки,но аз лично пиша за забава и да помагам на хората.
Я тия 8 мнения ....
Понякога когато помагаш на един човек много пъти и не дава точки се дразниш и .... :shock:
ЕХе да ти имам времетоxainiken каза:Аз имам support 9 ама не ме интересува много. Просто помагам ( ако мога ) да ми минава времето, че по цял ден няма к'во да правя...![]()
И аз съм така,на който мога помагам или поне се опитвам.jooorooo каза:Не пиша за точки, въпреки моя скромен брой, просто работния ми ден минава тук
и обичам да помагам
![]()