Гугъл блокира мой сайт

NewGuy

Registered
Здравейте. Каква може да е причината google да блокира мой сайт от търсачките?

Сайта е http://elektrotehnik-bg.eu/ . При ключовата дума електротехник излизаше на втора страница първият запис и понякога на първа страница. Изведнъж обаче изкочи на 4-та страница а сега даже по-назад.

Проверих с някакви online checker-и на коя позиция е и там пише или + 100 или, че сайта е блокиран.

Може и да съм попаднал в black list но как да изляза? :roll:

При мен се случва често с мои сайтове, които съм пуснал скоро (преди месец-2 в нета).
Това ми се случва, когато сайта почне да се справя добре със СЕО-то
и се качи на първа страница за основните думи.
Гоогле го маха от индекса за определен период и дори едва го намирам
но след седмица-две се появява трайно в началните резултати и това повече не се случва.
Изчакай и ако съм прав пиши.
Не вярвам да си блокиран. Сайта си е съвсем нормален и отговаря на adsense програмата, която е доста по строга от резултатите на гоогле.

Аз се опасявах да не е блокиран защото изведнъж повече линкове започнаха да идват към него и позицията започна да се качва доста. Линковете са от data.bg и мислех, че това е проблема.

Благодаря! :?:

Нека и аз споделя едно мнение.
Скоро направих сайт има няма месец и бате Гугъл дойде веднъж, индексира си го, и оттогава вече минаха около 7-8 дена никакъв не се мярка.
admin ти ми вдъхна малко кураж, че ще се появи скоро на първите страници... ще пиша ако си прав! :?:

Правете си линк билдинг. Използвайте социалните мрежи. Така ботовете по-често ще ви навестяват.

Back
Горе