Гумена клавиатура

Как така в нетбук?
С гумената ще имаш по-добро "сцепление" и няма да ти се хлъзгат пръстите, но не мисля, че и сега ти се хлъзгат.

имам такава, по безшумна е , но проблема е че при моята леко по трудно се натсикат копчетата, нямам предвит с сила , но по трудно от обикновенната , все пак е добре да имаш някоя и с USB :D

Отврат е. Купих си за именния ден и след 2 седмици си върнах старата пластмасова.

Идеята е ,че при нетбука.

По-точно мисля да си зимам това HP Mini 210-1040eq но, не знам да ли ще е удобно за писане

ArchangelS каза:
имам такава, по безшумна е , но проблема е че при моята леко по трудно се натсикат копчетата, нямам предвит с сила , но по трудно от обикновенната , все пак е добре да имаш някоя и с USB :D
Колко по-безшумна е? И аз имах намерение да си купувам но нещо се отказах. Защо не ти хареса papyrus?

NewGuy каза:
ArchangelS каза:
Колко по-безшумна е? И аз имах намерение да си купувам но нещо се отказах. Защо не ти хареса papyrus?

На мен - защото както казаха е трудна за натискане и трябва доста повече да си засилваш пръстите за да може да пшеш бързо.

Чесно казано, нея използвам често, сменям си 2 клавиатури а тази гумената е като 3 ти вариант :D Но за някои случаи е добра :)

Все пак аз мисля скоро време да си купя 1 лазерна, че да вида какво ще е и с нея . Та да се пробва от всичко :)

ArchangelS каза:
Чесно казано, нея използвам често, сменям си 2 клавиатури а тази гумената е като 3 ти вариант :D Но за някои случаи е добра :)

Все пак аз мисля скоро време да си купя 1 лазерна, че да вида какво ще е и с нея . Та да се пробва от всичко :)

Какви са тези лазерни клавиатура стават ли и за нтетбук ?

Болят ме пръстите и даже при натискане не винаги изписват буквата, а пък дори и да я изпишат прекалено трудно се натискат, което ги прави неудобни за писане (не че и за геймене въшат добра работа :D ).

Back
Горе