Дайте един линк за phpfusion

topchokt

Registered
Здравейте от доста време търся phpfusion с бг превод но не мога да намеря . Бг сайта за CMS май е спрян та ако имате или знаете от каде мога да дръпна phpfusion + bg да дадете един линк . Благодаря предварително :)

playcs така и така имам вече 2 предупреждения, а на 3-тото излитам, пак ще ти пиша. Омръзна ми всеки път гледам всяко твое мнение завършва или така
надявам се да сам ти помогнал ако е така +1
или нещо от сорта. НЕ е задължително потребителя да ти дава точка. Това е по желание. Ако искаш помогни му, не е длъжен да ти даде!!! Айде довиждане на всички от мен. Ще се видим отново след време.

Еми пич има мн теи такива как само мойта си видял нз и ако искаш ме банвай ли там кво ше праийш

@topchokt Не е въпроса в това.
@playcs Не теб, а мен ще баннат. :D
Ама пък тва във всяка тема дето не питаш ти, се си е да ти дадат +1.

ArchDevil каза:
@topchokt Не е въпроса в това.
@playcs Не теб, а мен ще баннат. :D
Ама пък тва във всяка тема дето не питаш ти, се си е да ти дадат +1.

Оффффф пич не ми се занимава аз сам мов и просто исках +1 кво толко пича искаше по нова версия и аз му дадах 7 на бг кво толкова е**си дето сам искал 1 точка голяма раота няма пойче ок :)

Ами не е само тук тва е фатката. Потребителя ще прецени дали да ти даде не му трябва някой да му каже, дай ми +1 та тогава да даде. Ако е решил и без да го кажеш ще ти даде.

Горе