Дайте ми Пререзказ на Немили-недраги глава 10

Толкова ли те марзи да си напишеш сам? На тази глава до колкото знам искат сбит, още някакъв, и увод и теза.

Чече и преразказите ли се разпращат по интернет :shock: ... съсипаха образователната система, карат учениците да правят най-тъпото и елементарно нещо - преразказ (за сведение аз, както и много други правих трансформиращ преразказ и всички останали видове преразкази в 3 и четвърти клас, от тогава преразкази не съм правил), а вие ги търсите на готово в нета???

K0ceTo каза:
Чече и преразказите ли се разпращат по интернет :shock: ... съсипаха образователната система, карат учениците да правят най-тъпото и елементарно нещо - преразказ (за сведение аз, както и много други правих трансформиращ преразказ и всички останали видове преразкази в 3 и четвърти клас, от тогава преразкази не съм правил), а вие ги търсите на готово в нета???
:?:
Какво има?Текста е пред него. :shock:

Еми сега се правят в 5 или 6 клас.. Обаче.. това лично на мен ми бяха най-приятните задачи от целия очебен материал.. Главно защото са лесни, понеже текста ти е пред теб и трябва да ползваш 1 или 2 правила..
Направо съм изумен?!

Още малко от първи клас ще пускат теми как да си пишат ченгелчетата.. или направо някой друг да им ги напише на готово.

boby_29 каза:
Еми сега се правят в 5 или 6 клас.. Обаче.. това лично на мен ми бяха най-приятните задачи от целия очебен материал.. Главно защото са лесни, понеже текста ти е пред теб и трябва да ползваш 1 или 2 правила..
Направо съм изумен?!

Още малко от първи клас ще пускат теми как да си пишат ченгелчетата.. или направо някой друг да им ги напише на готово.
Много ясно. то и мен ме мързи, че днес имам да пиша 3 преразказа, ама няма как да станат на готово без сама да ги напиша..

Съсипват това поколение тотално ... та нас ни карат да учим по 6 стихотворения на изуст за отличен ( за сведение миналия випуск са имали 9 за отличен ). Но това да не можеш да разкажеш текст който си прочел направо вдига летвата тотално ! Дали скоро ще виждаме теми от рода на това как се пише азбуката ... :idea:

Просто новите поколения толкова са ги разпуснали , че като завършат някога се озовават на улицата.Но това е друг въпрос.
Човека просто пита дали някои има такава тема.
Ако нямате не му правете забележки.

staf каза:
Просто новите поколения толкова са ги разпуснали , че като завършат някога се озовават на улицата.Но това е друг въпрос.
Човека просто пита дали някои има такава тема.
Ако нямате не му правете забележки.
Мхм малко съм се овлакъл ...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=225198&sid=193377cd76cfa7e59754e24b04fdbf39
Мисля че това е което ти трябва.

Back
Горе