Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
:?:K0ceTo каза:Чече и преразказите ли се разпращат по интернет :shock: ... съсипаха образователната система, карат учениците да правят най-тъпото и елементарно нещо - преразказ (за сведение аз, както и много други правих трансформиращ преразказ и всички останали видове преразкази в 3 и четвърти клас, от тогава преразкази не съм правил), а вие ги търсите на готово в нета???
Много ясно. то и мен ме мързи, че днес имам да пиша 3 преразказа, ама няма как да станат на готово без сама да ги напиша..boby_29 каза:Еми сега се правят в 5 или 6 клас.. Обаче.. това лично на мен ми бяха най-приятните задачи от целия очебен материал.. Главно защото са лесни, понеже текста ти е пред теб и трябва да ползваш 1 или 2 правила..
Направо съм изумен?!
Още малко от първи клас ще пускат теми как да си пишат ченгелчетата.. или направо някой друг да им ги напише на готово.
Мхм малко съм се овлакъл ...staf каза:Просто новите поколения толкова са ги разпуснали , че като завършат някога се озовават на улицата.Но това е друг въпрос.
Човека просто пита дали някои има такава тема.
Ако нямате не му правете забележки.