Дайте оценка по шестобалната с-ма

оцени дизайна

• слаб 2

Votes: 0 0.0%
  • среден 3

• добър 4

• мн.добър 5

• отличен 6

• Общо гласове
    0
  • Poll closed .

mania

Registered
Ако може и да се обосновавате за оценката която давате.
Благодаря.

616679_orig.jpg

Средна работа и от към дизайна и от към цветовата гама.

аз гласувах с отличен 6. Харесва ми като идея и дизайн. това в бекграунда сам ли си го правил имам предвид сивите вълни, ако може драсни един урок как се прави :?:

Не е лошо обаче много празно.И това дето се тръсят по егн някак си е хвърлено там. :) иначе е добре 5

Ако искаш ми се сърди, но 2.

Цветовете ти куцат от всякъде. Хедъра е гаден. Надписа в него ще соти много по-добре в лявата част и да е малко по-малък. Навигацията е едно от най-важните неща и трябва да бие на очи, а при теб се губи, а и като цяло е гадна. Фона на страницата ще изглежда доста по-добре, ако е едно просто бяло. На търсачката не и е там мястото. Тези Надписи ми бъркат в мозъка. Каква роля играе това в дясно? Довършвай си дизайните и тогава ги пускай за коментар ;)

4ка =) като цяло изобщо не е зле. Но този струк е много фрапиращ и плътел, намали му малко Opacity. Формичките имат много кофти сянка. А на хедъра много гадно му е отрязана сянката, която междо другото и тя е много крещяща. Намали я като размер и като Прозрачност.

Това е мноето мнение по твоетое творение :)

PoDMaTRiX каза:
Ако искаш ми се сърди, но 2.

Цветовете ти куцат от всякъде. Хедъра е гаден. Надписа в него ще соти много по-добре в лявата част и да е малко по-малък. Навигацията е едно от най-важните неща и трябва да бие на очи, а при теб се губи, а и като цяло е гадна. Фона на страницата ще изглежда доста по-добре, ако е едно просто бяло. На търсачката не и е там мястото. Тези Надписи ми бъркат в мозъка. Каква роля играе това в дясно? Довършвай си дизайните и тогава ги пускай за коментар ;)

Сори ама и аз сам така найстина комбенацията не е хубава и шрефта не ми харесва.
Но винаги се почва от някаде

Back
Горе