Дайте съвет какво да направя

TheGreatG

Registered
Не знам дали е мястото за темата тук, но имам нужда да споделя това. На 15-ти този месец си купих хостинг и домейн от ICN. Вече три дни го използвам съм малко разочарован от support екипа. Бях чел, че съпорта им е добър, но съм доста разочарован. Освен това CPanel-а не е на български, само се хвалят -това, онова, но всъщност не е така. Вече су чудя дали да не прекратя хостина(до две седмици може да се откажа от хостинга) и да мина на superhosting.bg
Кажете какво мислите.

Остани на ICN или премини на Cbox. Никога не съм харесвал superhosting и едва ли ще ги харесъм.

Първо да кажа, че избора си е твой. Сега ще споделя моето мнение.
Имам 5 домейна и 2 хостинг акаунта в ICN.bg. Според мен съпорта им е много добър - коректен и много бързо отговарят - до 5 минути. По едно време Cpanel-а беше на български, сега е на английски, но на мен това не ми пречи. Хостинга им не е падал за секунда дори. Справят се страхотно. :)

Аз съм зад superhosting.bg всичко си е нормално при тях, за ценета предлагата повече от всички.

Не знам, но при мен отговарят след 15-20 минути. Признавам си, че съм новак в уеб хостинга и по-точно в CMS. Помолих ги да ми помогнат - първият път помогнаха, сега пак се получи грешка и казватм че не са отговорини за клиентския софтуер и трябва сам са се оправям.

TheGreatG каза:
Не знам, но при мен отговарят след 15-20 минути. Признавам си, че съм новак в уеб хостинга и по-точно в CMS. Помолих ги да ми помогнат - първият път помогнаха, сега пак се получи грешка и казватм че не са отговорини за клиентския софтуер и трябва сам са се оправям.
Ти какво си питал?
Те не отговарят на въпроси от типа на:
"От къде да сменя темплейта на Joomla?"
"Как да сложа текст, който да се сменя при рефреш?"
:) Отговарят само на въпроси свързани с хоста/домейна :)

Да, но мисля, че трябва да помагат и при други неща. Аз ги потам нешо в e-maila, те ми отговорят само за едното. После пак трябва да им пиша писмо. Очаквах нещо повече.
Ти ICN ли използваш за хост ?

TheGreatG каза:
Да, но мисля, че трябва да помагат и при други неща. Аз ги потам нешо в e-maila, те ми отговорят само за едното. После пак трябва да им пиша писмо. Очаквах нещо повече.
Ти ICN ли използваш за хост ?
Да, имам 2 хоста там. А ти къде ги питаш? По email? Ако е по email наистина бавно отговарят. Сайта на съпорта им е http://icnhelpdesk.net. Там отговарят за 5 мин. Никоя хостинг компания не отговоря на въпроси за уеб програмиране/дизайн :)

Нормално е 15-20 минути за отговор. Всмисъл ако е много спешно направо се обаждай в офиса. Има една приказка "Вкус другар няма". Имар и много добра хелп страница има доста описани често срещани проблемчета..

Back
Горе