Дайте съвет

lays

Registered
Здравейте. Аз съм начинаещ в областа на РНР и реших да си взема книги за да почна да се уча. Та избрал съм си две книги, но искам съвет от вас дали ще ми свършат работа и дали има смисъл да ги взимам. Ето ги и тях:

1. РНР в лесни стъпки

17426.jpg

2. Разработване на Web с PHP и MySQL

pic.gif

Така лесните стъпки, наистина са много леки стъпки, от този сайт можеш да научиш повече отколкото от книгата.Но ако и понятие си нямаш от PHP ще ти свърши работа, обяснява основните неща и има тук таме хубави примерчета.

Другата е доста голяма тухла в която всичко е обяснено толкова подробно, че няма опасност да не научиш нещо, освен ако не ти стане скучна заради многото подробности.Има и диск, ама струва трисет лева.Горната е само 5.

Парите нямат значение просто искам да науча РНР затова кажи коя е по-добре да си взема или направо и двете да зимам.

lays каза:
Парите нямат значение просто искам да науча РНР затова кажи коя е по-добре да си взема или направо и двете да зимам.
Аз първо си взех тая лесните стъпки
и я зех само заради MySQL-а вътре
щото нищо не знаех относно това
бях като абуриген.
Горе доло тя ме научи на нещичко
след тва седнах малко да чета в тоя форум
и после си купих тая книга :
http://www.helikon.bg/index.php?act=books&do=detailed&id=116768
:)

Така направих аз.
Ти реши за себе си :wink:

Аз имам една PHP и MySQL много хубава книга като тази втората. :)
Бая тухле си е ама си я чета като няма какво да правя.
Доста работи от там съм научил ;)

lays каза:
Здравейте. Аз съм начинаещ в областа на РНР и реших да си взема книги за да почна да се уча. Та избрал съм си две книги, но искам съвет от вас дали ще ми свършат работа и дали има смисъл да ги взимам. Ето ги и тях:

1. РНР в лесни стъпки

17426.jpg

2. Разработване на Web с PHP и MySQL

pic.gif

вземи втората.
давам ти съвет от личен опит с първата.
имам я и нищичко не разбрах от нея.
има няколко примерни скрипта и това е.

Back
Горе