Дайте този мод моля Ви се

E398

Registered
ivakissolo каза:
Супер. Това е най-добрата новина, свързана със форума, която съм чувал от доста време насам. Ако можеш да го направиш и да има определен брой мнения за да може да тегли (или нещо такова) ще е супер. Малко да се изчистат смукачите.

Ебахти империалистките мерки...направи го направо да е платено и всичко ще ти е 6...
icon_bduh.gif

Не сте ме разбрали. Искам да направя, така че само user с 5 мнения да може да влезе в даден раздел и да му изписва съобщение.

^METALLICA^ каза:
Не сте ме разбрали. Искам да направя, така че само user с 5 мнения да може да влезе в даден раздел и да му изписва съобщение.

Дай малко инфо точно какво мислиш да правиш.
Не е трудно иначе.

аз мисля , че го разбрах ... мисля , че казва например някои като има над 5 мнения и да може да влиза в раздел Всичко за php например а за HTML му трябват 10 ! демек според мненията да може да влиза в определени раздели ! мисля , че това иска да каже !

www.smartphones-world.com/forum Вижте разделите където има софтуер. Искам потребител, който няма 10 мнения като се опита да влезе в някой от разделите да му изписва "Неможете да влезете, трябват Ви 10 мнения преди да можете да теглите" :)

Съжалявам ^METALLICA^, аз не мога да ти помогна, но в същото време мисля и знам, че тук на форума сред всички потребители има доста добри и се чудя, защо не помагат на хората който имат нужда. Мога да ти изброя поне 5 потребителя, който могат да ти дадат кода който ти трябва, но дано след този пост някой се сети, че не всички сме се родили научени.

Неискам да го правя сам, на сляпо... Просто съм се опитвал сам да си слагам мод и си прецаках форума ... Не искам отново. Моля Ви се дайте точно обяснение...

е .. ми копирай си файла ... по - точно тези за който е мода ако са повече и пробвай ... като не стане триеш и качваш копнатите ! аз така правя :P

По точно обяснение от това във мода не знам :shock:

Ти искаш някой да ти го направи ли ?

То си е обяснено в мода отваряш този файл, намираш този ред и поставяш това.....???

Не знам кой ще ти даде по ясно обяснение от това което пише вътре.

djvato ти даде много хитро решение и така няма да си прецакаш форума :?:

#-----[ SQL ]-------------------------------------
# Special Instructions: Be sure to change the prefix phpbb_ to
# whatever is required for your installation
#
alter table phpbb_forums add min_posts_to_view mediumint(8) default 0;
alter table phpbb_forums add max_posts_to_view mediumint(8) default -1;
alter table phpbb_forums add min_posts_to_post mediumint(8) default 0;
alter table phpbb_forums add max_posts_to_post mediumint(8) default -1;

Още началото не го разбрах ...

отваряш админа и в опциятя SQL на съответната база слагаш този код за да ти поправи (добави) нови полета.. английски знаеш ли?

crashbg каза:
Съжалявам ^METALLICA^, аз не мога да ти помогна, но в същото време мисля и знам, че тук на форума сред всички потребители има доста добри и се чудя, защо не помагат на хората който имат нужда. Мога да ти изброя поне 5 потребителя, който могат да ти дадат кода който ти трябва, но дано след този пост някой се сети, че не всички сме се родили научени.

Аз мога да пиша модове по поръчка но понякога нямам време дори да вляза във форума да разгледам.
Не ми е приятно когато знам, че мога да помогна и въпреки всичко не мога да намеря време да напиша кода и да го тествам. :?

alter table phpbb_forums add min_posts_to_view mediumint(8) default 0;
alter table phpbb_forums add max_posts_to_view mediumint(8) default -1;
alter table phpbb_forums add min_posts_to_post mediumint(8) default 0;
alter table phpbb_forums add max_posts_to_post mediumint(8) default -1;

Само това ми опиши как да го направя и съм готов

Като казвам, че имам помощ значи имам, а не ми давайте акъл, много добре знам, че ще си прецакам форума както и стана, но го оправих. Освен ако някой не ми помогне (Просто напише урок) няма да го слагам ...

Както Pr0oF e написал ако имаш достъп до phpmyadmin, просто избери базата данни, дай на SQL, пействаш кода и даваш да изпълни промените. След това си готов. Ако нямаш достъп до базата данни е невъзможно да се инсталира мода, освен ако не се напише един иснталационен файл, но това си е доста специфично начинание и аз лично няма да мога да ти помогна. Друг вариант за който се сещам е ако имаш инсталиран Easy Mod, да се напише една проста команда и да се изпълни.

Разгледай тази тема трябва да ти помогне. :?:

Според мен имаш нужда от помощ, а самата помощ предвид проблема ти си е даване на акъл така, че не се обиждай.

Back
Горе