Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Това бях аз !!!error каза:Преди около 6 7 месеца ми се случи нещо невероятно!
Нещо черно мина нат мене околу 3 часа през деня беше!
Движеше се много бързо! Стигна до средата и изчезна беследно сякаш се изтреля с реактивен двигател право на горе!
Минаха се 2 3 дена след случилото се и видяхме как в тъмното една част от гората става светло за 4 5 секунди и спира!
Gonke каза:Това бях аз !!!error каза:Преди около 6 7 месеца ми се случи нещо невероятно!
Нещо черно мина нат мене околу 3 часа през деня беше!
Движеше се много бързо! Стигна до средата и изчезна беследно сякаш се изтреля с реактивен двигател право на горе!
Минаха се 2 3 дена след случилото се и видяхме как в тъмното една част от гората става светло за 4 5 секунди и спира!
Лъжа е всичко![]()
Както се казва в един такъв филм "Това ще е пълна загуба на пространство"SandPrince каза:твърдо не, тва са монтажи.
иначе вярвам че има като цяло.
ако сме напълно сами във вселената, тва ще е егати прецаквацията
aquafresh каза:Гледал съм по натгео ,че скороста на светлината е възможно най-голямата скорост във вселената.
Това означава ,че дори да има извънземни , те никога не биха ни достигнали ако галактиката им се намира на милиарди светлинни години от нашата.
Ако има някоя по-близка тя най-вероятно ще е по-нисша и няма да има толкова интелигентни същества като нас - хората а и едва ли ще имат толкова "акъл" , за да потърсят други галактики с живот.
Най-вероятно някакви микроорганизми ,а може и да са някакви животни например динозаври..разстения.
Толкова сателити има , ако наистина еррор е видях извънземно те едва ли щяха да го пропуснат.
Вчера видях много силно светещо като звезда нещо..
Дори не бях сигурен дали е звезда, но не беше самолет със сигурност.
Движише се много бързо...
То ако беше едва ли щеше така силно да свети и щеше да мигат червени светлини :wink:
И разбира се не бяха извънземни![]()
ПС: K0ceTo е прав. Ако ние знаем ,че съществува планета с живот на микроорганизми ние няма да се интересуваме от тях.
Ако тези извънземни са много по-развити от нас човечеството , то тях няма да ги интересува за нас