Дали съществуват извънземни?

твърдо не, тва са монтажи.
иначе вярвам че има като цяло.
ако сме напълно сами във вселената, тва ще е егати прецаквацията

Доколкото разбирам първото става по време ан студената война. Тогава НЛО-та бол, с бумът в развитието на военната техника. Това де факто си е НЛО, но произходът му надали е извънземен.

Преди около 6 7 месеца ми се случи нещо невероятно!

Нещо черно мина нат мене околу 3 часа през деня беше!

Движеше се много бързо! Стигна до средата и изчезна беследно сякаш се изтреля с реактивен двигател право на горе!

Минаха се 2 3 дена след случилото се и видяхме как в тъмното една част от гората става светло за 4 5 секунди и спира!

error каза:

Движеше се много бързо! Стигна до средата и изчезна беследно сякаш се изтреля с реактивен двигател право на горе!

Минаха се 2 3 дена след случилото се и видяхме как в тъмното една част от гората става светло за 4 5 секунди и спира!
Това бях аз !!!
Лъжа е всичко ;)

Gonke каза:
error каза:

Това бях аз !!!
Лъжа е всичко ;)

Лъжа ти е живота бе момче!

Неможе във такава вселена хиляди места в нея да няма друг жив организам!

Ерор прав си бе, ама това, че прелетяло извънземно над главата ти... някоя птица ти е направила сянка...

Живи организми има... но вселената е голяма. За да може да се пътува то трябва много, ама много развита цивилизация. А такава цивилизация или не би се интересувала от нас, или би подходила цивилизовано, нямаше да се появяват оттук от там НЛО-та, най-малкото щом разберат, че се интересуваме от тях или ще си заминат или ще покажат или няма да се крият толкова нескопосано. Това са глупости.

Най-малкото помисли какво би направил ти ако беше извънземно и сам ще се убедиш колко абсурдни са всички тези истории :D

SandPrince каза:
твърдо не, тва са монтажи.
иначе вярвам че има като цяло.
ако сме напълно сами във вселената, тва ще е егати прецаквацията
Както се казва в един такъв филм "Това ще е пълна загуба на пространство" :D:D

Гледал съм по натгео ,че скороста на светлината е възможно най-голямата скорост във вселената.
Това означава ,че дори да има извънземни , те никога не биха ни достигнали ако галактиката им се намира на милиарди светлинни години от нашата.
Ако има някоя по-близка тя най-вероятно ще е по-нисша и няма да има толкова интелигентни същества като нас - хората а и едва ли ще имат толкова "акъл" , за да потърсят други галактики с живот.
Най-вероятно някакви микроорганизми ,а може и да са някакви животни например динозаври..разстения.
Толкова сателити има , ако наистина еррор е видях извънземно те едва ли щяха да го пропуснат.

Вчера видях много силно светещо като звезда нещо..
Дори не бях сигурен дали е звезда, но не беше самолет със сигурност.
Движише се много бързо...
То ако беше едва ли щеше така силно да свети и щеше да мигат червени светлини :wink:
И разбира се не бяха извънземни :)

ПС: K0ceTo е прав. Ако ние знаем ,че съществува планета с живот на микроорганизми ние няма да се интересуваме от тях.
Ако тези извънземни са много по-развити от нас човечеството , то тях няма да ги интересува за нас

Да не се излагаме.. има извънземни.. но под извънземни не трябва да разбираме тез чудати същества с едно око, които са ни втълпили че са.. Под извънземни може да се разбира микроорганизъм .. некви буби.. всевъзможни твари.Единственото което е сигурно е че на 100% не сме единствените живи организми в таз вселена..
Стига ще щурмували и сте изказвали всевъзможни теории ..

Скоростта на светлината не е най-голямата възможна. В черните дупки 2ра космическа скорост е по-голяма от тази на светлината (именно затова светлината привлечена от гравитацията на черна дупка не може да избяга) и има теория, че обектите достигнали над 300,000км/с (скоростта на светлината) започват да се изместват и във времето освен в пространството. Та като знаете какво се говореше за ускорителя на частици на CERN (че може да образува черни дупки) защо да няма някоя напреднала цивилизация която да ги е "опитомила" и да ги ползва за транспорт... ? Хах много Sci-Fi и X-Files гледам :roll: I want to belive! The truth is out there

Със сигурност има. Как може да си мислите, че в цялата вселена сме само ние и сме най-развити? :lol:

Щом вече ги търсят. :lol:

http://vbox7.com/play:abada400

Айде, за да е пълна истерията ето и един доста известен случай от преди години :)

http://www.youtube.com/verify_age?&next_url=/watch%3Findex%3D28%26playnext_from%3DPL%26feature%3DPlayList%26p%3D995CA7A223EB2CB9%26v%3DLkYjgWoMFcU%26playnext%3D1

Това се твърди, че е аутопсия на извънземно, но в едно предаване показаха защо мисля, че всичко е монтаж :)

aquafresh каза:
Гледал съм по натгео ,че скороста на светлината е възможно най-голямата скорост във вселената.
Това означава ,че дори да има извънземни , те никога не биха ни достигнали ако галактиката им се намира на милиарди светлинни години от нашата.
Ако има някоя по-близка тя най-вероятно ще е по-нисша и няма да има толкова интелигентни същества като нас - хората а и едва ли ще имат толкова "акъл" , за да потърсят други галактики с живот.
Най-вероятно някакви микроорганизми ,а може и да са някакви животни например динозаври..разстения.
Толкова сателити има , ако наистина еррор е видях извънземно те едва ли щяха да го пропуснат.

Вчера видях много силно светещо като звезда нещо..
Дори не бях сигурен дали е звезда, но не беше самолет със сигурност.
Движише се много бързо...
То ако беше едва ли щеше така силно да свети и щеше да мигат червени светлини :wink:
И разбира се не бяха извънземни :)

ПС: K0ceTo е прав. Ако ние знаем ,че съществува планета с живот на микроорганизми ние няма да се интересуваме от тях.
Ако тези извънземни са много по-развити от нас човечеството , то тях няма да ги интересува за нас

Прав си затова .. но кой знае какви технологии ще имат изввънземните .. ако съществуват .. Аз мисля , че има , се пак вселената е безкрайна , поне така се смята . Но това , че са идвали на земята немисля . Бях гледам и аз по нетгео , че ако дойдат извънземни , те може и да неотцелеят в нашата среда , защото гравитацията и много други неща са по различни .

...или пък струнната теория за преминаване през шорткът в пространството от една точка до друга :)

Един човек (който му имам довери и е на 40 г) ми беше казал ,че не помна в кой град някъв негов приятел (доброволец или нещо такова) ,който изследва космоса му показал на компютъра ,че има извънземни(или по-скоро форми на живот).

Back
Горе